Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Новини

Дата: від до Скинути
28 Квітня, 2023 р., 11:17
    "Якщо у вас виникли проблеми із пошуком роботи, ви прагнете нової професії, нових професійних знань, які допоможуть вам у працевлаштуванні, звертайтеся до нас - Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, закладу, що навчає дорослих".
28 Квітня, 2023 р., 11:09
18 квітня 2023 року Уряд ухвалив Постанову № 339 «Деякі питання захисту осіб, в тому числі дітей, депортованих або примусово переміщених у зв’язку із збройною агресією Російської Федерації проти України». Проєкт Постанови розроблено командою Мінреінтеграції.
27 Квітня, 2023 р., 11:18
27 квітня, на базі Полицький ліцей відбулися змагання з міні-футболу та тенісу настільного серед школярів Полицька Територіальна Громада . Сильнішими у виявились учні Полицького ліцею, які перемогли обох своїх суперників. Учні Балаховицької гімназії стали другими, а команда Ромейківського ліцею замкнула трійку. У змаганнях з перемогу здобули Бачинський Назар (Полицький ліцей)та Мордас Олена(Ромейківський ліцей).
27 Квітня, 2023 р., 09:11
     20 вибухонебезпечних предметів знешкодили сапери обласного управління ДСНС на території Вараського району цього року! А саме: 5 артилерійських снаряди та 15 ручних
27 Квітня, 2023 р., 09:11
    Закликаємо дотримуватися елементарних, проте важливих правил пожежної безпеки у побуті та виховувати у своїх нащадків культуру безпечної поведінки, як з вогнем, так і при
27 Квітня, 2023 р., 09:10
    З початком весняно-літнього пожежонебезпечного періоду працівниками Вараського районного управління здійснюються рейди щодо недопущення пожеж у природних екосистемах, в тому числі і з залученням квадрокоптерів.
26 Квітня, 2023 р., 14:34
     Уже розпочалися польові роботи, з настанням тепла спостерігається масовий літ бджіл. Знову постає питання: як на полях застосувати препарати захисту рослин і не завдати шкоди безцінним запилювачам овочевих і ягідних культур – бджолам?
26 Квітня, 2023 р., 14:31
     Відкрито реєстрацію для участі у додатковому відборі на безкоштовну сертифікатну програму навчання ветеранів та ветеранок, які планують реалізувати себе на посадах державної служби та служби в органах місцевого самоврядування.
21 Квітня, 2023 р., 09:59
Шановні працівники Державної кримінально-виконавчої служби! 22 квітня ви відзначаєте своє професійне свято.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь