Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Новини

Дата: від до Скинути
28 Липня, 2023 р., 10:25
    Згідно з Указом Президента України щороку 28 липня відзначається День Української Державності, який буде утверджувати зв’язок українців, які живуть тепер, з багатьма поколіннями нашого народу.
28 Липня, 2023 р., 10:23
   Сердечно вітаю вас із Днем хрещення Київської Русі-України та днем пам’яті святого рівноапостольного князя Володимира Великого.
27 Липня, 2023 р., 11:50
    Іноді тривога буває настільки раптовою і сильною, що бракне повітря. Ситуація не з приємних, але й не критична, якщо вміти постояти за себе — вчасно зорієнтуватися і згадати одну з вправ, що допомагають заспокоїтися та вирівняти дихання.
27 Липня, 2023 р., 11:46
     Від імені Полицької сільської ради та її виконавчого комітету щиро вітаю вас з Днем медичного працівника!
21 Липня, 2023 р., 09:18
У Довіднику зібрано інформацію щодо механізму отримання направлення на лікування, реабілітацію, оздоровлення, проходження військово-лікарської та медико-соціальної експертної комісії, грошового забезпечення військовослужбовців.
20 Липня, 2023 р., 09:44
      Уявіть малозабезпечену родину, в якій, наприклад, на ґрунті безгрошів’я виникає психологічне насильство. Куди подітися від цього найменшим її членам? Або ж що робити безпритульним дітям чи залишеним у пологовому будинку новонародженим?
20 Липня, 2023 р., 09:44
    Що таке амброзія полинолиста? Амброзія полинолиста належить до карантинних бур'янів, які наносять велику шкоду сільському господарству та здоров'ю людини.
19 Липня, 2023 р., 12:49
    18 липня водолазами Рівненської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби на водних об’єктах поблизу села Воронки Володимирецької ТГ Вараського району з озера
19 Липня, 2023 р., 12:49
    Майже 8 тисяч га згорілої землі, тисячі заживо спалених диких тварин, колосальні матеріальні збитки, задіяні значні людські та технічні ресурси. Такими є наслідки безглуздого спалювання сухостою з початку року в Україні.
19 Липня, 2023 р., 12:48
    Ігнорувати попереджувальні знаки категорично заборонено! Навіть якщо вам здається, що ви знаєте секретні маршрути навпростець, відомі тільки вам.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь