Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Новини

Дата: від до Скинути
06 Червня, 2023 р., 09:33
     Сезон активності кліщів може тривати від березня до жовтня. Саме в цей період до лікарів загальної практики та дерматологів звертаються пацієнти після укусів кліщів. Тож хочемо поділитись інформацією про велику небезпеку від маленьких істот.
05 Червня, 2023 р., 15:05
     З підвищенням температурного режиму збільшилися ризики виникнення пожеж на відкритих територіях та у природних екосистемах.
05 Червня, 2023 р., 15:05
    Із кожним днем повітря все більше прогрівається, більшає сонячних днів і незабаром прогріються і водойми. Хочемо нагадати правила поведінки під час відпочинку біля водних
01 Червня, 2023 р., 17:17
У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Дуже хочеться, щоб діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними та щасливими. Адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій.
01 Червня, 2023 р., 16:37
Зловмисники у телефонних розмовах випитували дані банківських карт потерпілих, видаючи себе за працівників банків або правоохоронців. Жертвами правопорушників були громадяни Ізраїлю. Шахрайську схему викрили в ході міжнародної поліцейської операції. 
01 Червня, 2023 р., 10:13
    Закон України «Про соціальний та правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей» передбачає пільги, зокрема і для членів сімей безвісти зниклих.
01 Червня, 2023 р., 10:10
Чим займається Уповноважений Верховної Ради України з прав людини?
31 Травня, 2023 р., 10:09
ШАНОВНІ ВИПУСКНИКИ, ВЧИТЕЛІ, БАТЬКИ, УЧНІ!
30 Травня, 2023 р., 09:44
"Я хочу, щоб всі діти були щасливими і двері перед ними не були замкнені. Тому сміливо приймаю запити із сільських закладів освіти та їду до дітей робити свято", - сказав незвичний гість Ростислав Перехожук, який завітав до Балаховицька гімназія.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь