Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Новини

Дата: від до Скинути
27 Лютого, 2023 р., 16:53
   Топ-5 причин, чому варто долучитися до руху юних-рятувальників:
21 Лютого, 2023 р., 17:37
   Наша рідна українська мова - це мова Тараса Шевченка і Івана Франка, Лесі Українки і Михайла Коцюбинського, Олеся Гончара і Ліни Костенко... Мова - це наша гордість і наша краса, любов до якої закладається ще з перших днів життя з маминою піснею, яка тихо лунає над колискою. Нині, як ніколи, ми повинні вдосконалювати володіння українською мовою, вчити дітей любити й шанувати її, бо саме від нас залежить, якою мовою будуть говорити майбутні покоління: рідною чи мовою ворогів. Увесь світ визнає милозвучність, високі зображувальні можливості, багату лексику нашої мови. Що значимо ми без мови? Хто ми без мови? Якщо зникає мова - зникає і народ. Втрачаючи рідну мову, разом з нею ми втрачаємо багатовікові духовні надбання. Шановні мешканці Полицької територіальної громади! Не будьте байдужими, давайте разом захищати, берегти і чемно ставитися до найбільшого багатства нашого народу - Рідної Української Мови! З повагою Сільський голова Микола ОЗЕРУГА
20 Лютого, 2023 р., 16:07
   У четвер, 16 лютого, стартував спільний проєкт Міністерства у справах ветеранів України та Червоного Хреста України з підтримки ветеранів війни, які отримали інвалідність І або ІІ групи внаслідок війни. Від сьогодні можна подати заяву на отримання грошової допомоги на сайті eveteran.gov.ua.
20 Лютого, 2023 р., 16:01
    Щороку 20 лютого ми маємо нагоду згадати ще одну трагічну сторінку в непростій історії України - День Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності.
20 Лютого, 2023 р., 15:58
    Жорстоке поводження з дітьми і зневага їхніми інтересами можуть мати різні види і форми, але їх наслідками завжди є серйозний збиток для здоров'я, розвитку і соціалізації дитини, нерідко й загроза її життю чи навіть є причиною смерті.
20 Лютого, 2023 р., 15:58
Під егідою обласного центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" сьогодні у м. Вараш пройшли змагання "Сімейні перегони 2023". Громаду представляла чудова спортивна сім'я Переходьків. Неймовірно раді за наших учасників, які зайняли ІІ МІСЦЕ.
20 Лютого, 2023 р., 15:57
     В рамках профілактичних заходів працівники Вараського районного управління ГУ ДСНС України у Рівненській області проводять з жителями району інформаційно-роз’яснювальну роботу з пожежної та мінної безпеки.
20 Лютого, 2023 р., 15:56
     Ледь не щодня в нашій країні фіксуютьcя нові випадки отруєння чадним газом.
20 Лютого, 2023 р., 15:55
    Більшість побутових пожеж в оселях громадян виникає з вини самої людини. І дуже часто до цього призводить надмірне навантаження на електропроводку та ігнорування інструкцій до електроприладів.
16 Лютого, 2023 р., 09:26
     В рамках програми Підтримки 150 ветеранів/-нок з різних куточків України, різного віку та напрямку діяльності отримають підтримку HR- спеціалістів (кадровиків) і психологів під час пошуку роботи, здобудуть нові знання про ринок праці, розвинуть м'які навички, такі як самопрезентація,

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь