Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Новини

Дата: від до Скинути
05 Квітня, 2023 р., 12:27
Шановні мешканці громади, керівники установ, підприємств та організацій! Звертаюся до вас із проханням активно взяти участь в проведенні щорічного місячника санітарної очистки та благоустрою населених пунктів Полицької сільської ради. Провести заходи з упорядкування та прибирання прилеглих територій, присадибних ділянок, розчистці дерев.
04 Квітня, 2023 р., 12:22
     7 квітня, відбудеться відкриття меморіальної дошки Василю Папежуку, який загинув захищаючи територіальну цілісність нашої України.
29 Березня, 2023 р., 17:25
    Державна служба зайнятості готова сприяти Вашому працевлаштуванню
29 Березня, 2023 р., 17:24
   Прикро визнавати, але й у третьому тисячолітті поряд з іншими негативними явищами збереглося соціальне сирітство. В Україні кількість дітей, які позбавлені радості зростати у власних родинах, постійно збільшується. З метою поліпшення
28 Березня, 2023 р., 18:22
   Щороку ліки рятують мільйони життів. Завдяки їх правильному застосуванню пацієнти по всьому світу мають можливість жити здоровим, повноцінним та довгим життям.
28 Березня, 2023 р., 18:21
   З впровадженням електронного рецепта на всі рецептурні препарати питань виникає все більше, що цілком природньо, адже тепер ця норма пошириться на велику групу ліків, які вживають українці.
28 Березня, 2023 р., 18:21
   Навесні, починаючи з квітня 2023 року електронний рецепт стане обовʼязковим для призначення рецептурних лікарських засобів.
28 Березня, 2023 р., 16:28
В умовах російської агресії та масового застосування країною окупантом насильства з метою захоплення влади особливо актуально стає відповідальність особи за дії або бездіяльність, вчинені під впливом фізичного або психічного насильства з боку представників окупаційних військ.
28 Березня, 2023 р., 16:27
     Рятувальники ДСНС закликають громадян бути надзвичайно обережними при виявленні підозрілих металевих предметів ззовні схожих на боєприпаси.
28 Березня, 2023 р., 16:27
    Недотримання правил пожежної безпеки у побуті призводить не лише до матеріальних збитків, а й до смертельних випадків та травмування людей під час пожеж!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь