Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Новини

Дата: від до Скинути
21 Березня, 2023 р., 16:03
Кожен вік прекрасний по своєму. Дитинство – безтурботними мріями і маминою опікою, юнацтво – самоствердженням і грандіозними планами, старість – втіхою внучатами та вдячністю від дітей. Та не завжди так є. Особливо для людей літнього віку, проживши життя, хочеться на схилі літ бути потрібним і відчувати тепло людських сердець, опіку і можливість бути почутим.
21 Березня, 2023 р., 16:01
З приходом війни до нашої країни стало зрозуміло, що наслідки будуть жахливими. Те горе і руйнування, що принесли на нашу рідну землю рашисти, неможливо переоцінити.
21 Березня, 2023 р., 15:58
Лише справжні друзі не залишать в біді. Одними з таких друзів нашої громади стала Вараська мультидисциплінарна мобільна команда. Багато людей вимушені були покинути рідні домівки на невизначений термін. Декому з них вже немає куди повернутись. Нелюди зруйнували все: домівки, звичний побут, плани на майбутнє... Та найбільше, на нашу думку, страждають діти. Діти — наше майбутнє.
21 Березня, 2023 р., 15:57
     Рятувальники вкотре нагадують та попереджають, що за самовільне випалювання рослинності або її залишків «світить» не лише адміністративний штраф, а й кримінальна
21 Березня, 2023 р., 15:57
    Для дорослих і дітей правила поведінки з вибухонебезпечними предметами залишаються незмінними:
17 Березня, 2023 р., 16:37
     З настанням теплих весняних днів, активізувалися горе-господарі, які, прибираючи свої обійстя, спалюють суху рослинність, а з ним і сміття.
16 Березня, 2023 р., 09:46
    Весна принесла нам не лише теплу погоду, але й пожежі в екосистемах. Здебільшого їх провокують саме громадяни, які зачасту спалюють сухостій під час робіт на присадибних
15 Березня, 2023 р., 15:17
Важлива інформація — рятує долі людей Інформування щодо роботи Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України здійснюється на сайті міністерства та офіційних сторінках у соціальних мережах та меседжерах. Тут ви зможете дізнатися все про евакуацію з небезпечних регіонів, видачу гуманітарної допомоги, оновлену інформацію про ВПО, відновлення звільнених територій, соціальні гарантії для переселенців і мешканців звільнених територій та іншу корисну інформацію.
15 Березня, 2023 р., 14:25
Кіберполіція України, спільно з волонтерами та небайдужими громадянами створила проєкт «МРІЯ»  – сильну ініціативу протидії російським окупантам в медіа-просторі.
10 Березня, 2023 р., 10:23
    Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24.02.2023 № 168 “Про індексацію пенсійних і страхових виплат та додаткових заходів щодо підвищення рівня соціального захисту найбільш вразливих верств населення у 2023 році” з 01.03.2023 проведено перерахунки пенсій відповідно до Законів України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”, “Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб”, “Про статус і соціальних захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи” із застосуванням коефіцієнта збільшення середньої заробітної плати в Україні, з якої сплачено страхові внески, та який враховується для обчислення пенсії у розмірі 1,197. Перерахунок пенсії проведено із врахуванням показника середньої заробітної плати 7405,03 грн.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь