Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Новини

Дата: від до Скинути
24 Серпня, 2023 р., 15:28
      Рятувальники Рівненщини закликають громадян дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати пожеж у природних екосистемах
24 Серпня, 2023 р., 15:28
     Не варто ігнорувати правилами безпеки на воді! Це може коштувати життя вам або вашим дітям.
24 Серпня, 2023 р., 09:38
    У літній період створюються сприятливі умови для виживання і розмноження хвороботворних мікроорганізмів. Найбільш поширеними кишковими інфекціями є черевний тиф, паратифи, сальмонельоз, харчові токсикоінфекції, шигельоз, ешерихіоз, гепатит А, ентеро- та ротавірусні ентерити, а також особливо небезпечна інфекція – холера.
24 Серпня, 2023 р., 09:37
    Україна продемонструвала всьому світу, що вона відбулася як держава, яка здатна утверджувати демократичні цінності, відстоювати свободу та гідність, захищати свій суверенітет і територіальну цілісність.
24 Серпня, 2023 р., 09:36
    "Складні діти" - це вираз, який може вказувати на дітей з особливими потребами, які мають різні фізичні, психологічні або соціальні виклики. Також цей термін може використовуватися для опису дітей з особливо виразними або незвичайними характерами, які можуть вимагати додаткової уваги, ресурсів або підходів з боку батьків, вчителів і спеціалістів.
24 Серпня, 2023 р., 09:33
    Пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, а також членів їх сімей врегульовано Законом України “Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб”.
15 Серпня, 2023 р., 13:03
   У зв’язку з прийняттям Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» (далі – Закон № 3219) інформуємо про особливості відновлення відповідальності за порушення
15 Серпня, 2023 р., 13:02
  Фахівці ДСНС Вараського району залучають квадрокоптери для здійснення моніторингу та розвідки пожеж на відкритих територія. Такі аерорейди спрямовані не лише на уточнення оперативної обстановки, а й виявлення порушників, які випалюють суху рослинність на відкритій території.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь