Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Новини

Дата: від до Скинути
01 Листопада, 2023 р., 15:04
   Теплі сонячні дні переходять у холодні та похмурі. Розпочинається опалювальний період. Зважаючи на минулорічний досвід, ризики відключення електроенергії досить високі.
01 Листопада, 2023 р., 15:01
   Більшість побутових пожеж в оселях громадян виникає з вини самої людини. І дуже часто до цього призводить надмірне навантаження на електропроводку та ігнорування
27 Жовтня, 2023 р., 15:19
КОМУ ДЗВОНИТИ, КОЛИ ЗЛЕ? ЯКУ ЛІНІЮ КРАЩЕ ОБРАТИ? ЦЕ СПРАВДІ БЕЗКОШТОВНО? ХОЧЕМО БІЛЬШЕ РОЗПОВІДАТИ ПРО ЛІНІЇ ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ ТА ЗВИКАТИ ВІДКРИВАТИСЯ, КОЛИ ЕМОЦІЇ Б’ЮТЬ ЧЕРЕЗ КРАЙ.
27 Жовтня, 2023 р., 15:18
   Якщо підлітки, яким виповнилося 16 років, хочуть укласти шлюб, їм потрібно звертатися до суду й отримати дозвіл на це, адже шлюбний вік в Україні настає з 18 років. Суд має
27 Жовтня, 2023 р., 15:16
   Президент України підписав Закон №9185 «Про внесення змін до Кримінального, Кримінального процесуального кодексів України та інших законодавчих актів України щодо удосконалення видів кримінальних покарань в умовах воєнного стану». Згідно із ним за деякі кримінальні правопорушення каратимуть пробаційним наглядом. При цьому він буде одним із основних видів покарання, на рівні з обмеженням чи позбавленням волі, але в той же час буде їхньою альтернативою. Отже, тепер деяким категоріям правопорушників вдасться уникнути в’язниці, але не покарання!
27 Жовтня, 2023 р., 02:03
   Батьки або люди, які їх замінюють (опікуни чи піклувальники), зобов’язані піклуватися про дітей: виховувати їх, дбати про їхнє здоров’я, фізичний та духовний розвиток, захищати їхні
24 Жовтня, 2023 р., 17:14
   В пологовому будинку батьки новонародженої дитини можуть отримали «пакунок малюка», а у разі народження дитини поза межами закладу охорони здоров’я отримувач має право звернутися за отриманням «пакунка» протягом року з дня народження дитини.
24 Жовтня, 2023 р., 17:14
   Сім’ї, які усиновили та виховують дитину-сироту або дитину, позбавлену батьківського піклування, або дитину, батьки якої дали згоду на її усиновлення можуть претендувати на державну виплату.
24 Жовтня, 2023 р., 12:56
Є люди, які надихають, є такі, що в прямому сенсі "надають" крила. Є люди, які викликають прихильність і довіру. А є люди, в яких ніколи не розходяться слово з ділом.
24 Жовтня, 2023 р., 12:55
Нарешті отримали свої подаруночки від Швейцарсько-український проєкт DECIDE . Щиро дякуємо нашій незмінній помічниці і куратору Марії Дробот за віру в наші сили і можливості.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь