Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Новини

Дата: від до Скинути
25 Листопада, 2023 р., 11:50
  Нехай тепло від свічок вашої пам'яті зігріє мільйони невинних душ...
24 Листопада, 2023 р., 12:06
    Непрацездатні члени сім’ї особи, зниклої безвісти за особливих обставин, мають право на призначення пенсії у зв’язку з втратою годувальника.
24 Листопада, 2023 р., 12:03
В умовах воєнного стану трудові відносини мають певні особливості.  Чи може роботодавець відмовити працівникові у відпустці?  Якою є тривалість робочого часу?  На що варто звернути увагу при укладанні/розірванні трудового договору в умовах воєнного стану?  Докладніше дивіться в картках. Якщо ви потребуєте консультації юриста, роз’яснень ваших прав та як їх відновити у разі порушення, звертайтеся до системи безоплатної правничої допомоги:
21 Листопада, 2023 р., 12:10
Числа, дати, події... Вони біжать, обганяючи один одного, і кожне з них наголошує на своїй важливості і значимості. В цьому швидкоплинному вирі життя за власними проблемами і турботами ми фактично не помічаємо те, як змінився світ навколо нас, скільки в цьому оточенні людей, які так чи інакше чекають нашої допомоги, підтримки і навіть елементарно - уваги. Це те, чого сьогодні бракує.
21 Листопада, 2023 р., 12:09
   Щоб усвідомити це українцям довелося пройти крізь дві революції - Майдан 2004 року і Революцію Гідності у 2013-му.
20 Листопада, 2023 р., 12:14
20 листопада, у Всесвітній день дитини, ми вітаємо всіх дітей і тих, хто своєю працею, наполегливістю та гідним прикладом, зміцнює благополуччя підростаючого покоління, сприяє розвитку здорових стосунків і взаєморозуміння в юному середовищі!
19 Листопада, 2023 р., 12:16
  Овва! На цей раз шалений вкид адреналіну від наших славних козаків - чоловічої волейбольної команди. Сьогодні, 19 листопада 2023 року, в рамках XXI відкритого чемпіонату Сарненського району був проведений третій тур чемпіонату (для чоловічої команди Полицька Територіальна Громада - другий) на базі Сарненського ліцею "Лідер", де брали участь 4 команди: ВК "Полиці" с. Полиці, м. Вараш, "Маяк" с. Зносичі та "Горизонт" с. Карпилівка.
19 Листопада, 2023 р., 12:13
Творити добро це просто.
18 Листопада, 2023 р., 12:18
18 листопада 2023 року в м.Сарни відбулися обласні зональні змагання розіграшу Кубка з волейболу серед жіночих збірних команд територіальних громад Сарненського та Вараського районів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь