Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Новини

Дата: від до Скинути
23 Вересня, 2023 р., 09:58
Позаду канікули. В закладах освіти Полицька Територіальна Громада розпочався активний освітній процес. Не тільки в плані навчання, а й згуртованості колективів, включення в активний виховний процес і процес соціалізації найменшеньких і підготовка старшокласників до викликів сьогодення.
23 Вересня, 2023 р., 09:55
Війна – потужний чинник стресу, тож цілком природно, що багато людей зараз відчувають тривожність, пригніченість, не можуть знайти в собі сили на буденні справи тощо.
22 Вересня, 2023 р., 10:04
   Як запобігати цьому непомітному злочину у повсякденному житті пересічному громадянинові? Багато хто поки що не усвідомлює, що навіть звичайні слова або жарти можуть призвести до розповсюдження зла, нетерпимості, соціальної та гендерної нерівності.
22 Вересня, 2023 р., 10:03
На Рівненщині розпочалася Всеукраїнська інформаційна кампанія «Робота для ВПО: ти потрібен!»
18 Вересня, 2023 р., 12:01
   У ранньому дитинстві для дітей вкрай важливо навчитися взаємодіяти з однолітками. Ці навички мають величезне значення для їх соціальної адаптації та подальшого розвитку в старшому віці. Батьки повинні заохочувати спілкування дитини з однолітками і втручатися тільки тоді, коли ситуація виходить з-під контролю.
18 Вересня, 2023 р., 12:01
    Грип викликають віруси грипу 3-х видів: А, В, С. Найважчий перебіг захворювання, що викликаний вірусом грипу А, трохи легше — В. Щороку віруси грипу А та В мутують, викликаючи епідемії. З цієї причини вакцини від сезонного грипу містять тільки антигени вірусів грипу А та В.
18 Вересня, 2023 р., 09:43
      Державна служба зайнятості допомагає звільненим із полону, ветеранам та ветеранкам, особам з інвалідністю внаслідок війни в поверненні до мирного життя, зокрема, через надання ваучерів на здобуття нової професії.
18 Вересня, 2023 р., 09:42
     В Україні кожного року реєструється смертельно небезпечна інфекція ботулізм. Всього за поточний період року до Держпродспоживслужби України надійшло повідомлення про реєстрацію 41 випадку ботулізму з 47 постраждалими. За результатами розслідування випадків було встановлено, що в більшості випадків захворювання пов’язане з вживанням консервації домашнього приготування (м’ясні, рибні та овочеві консерви) та вживанням рибної продукції (риба домашнього приготування, риба невідомого походження та риба придбана у місцях стихійної торгівлі).
15 Вересня, 2023 р., 09:45
Кілометри доріг, вулиць...
15 Вересня, 2023 р., 09:43
Під лежачий камінь вода не біжить, - каже народна мудрість. Це прекрасно розуміють наші невтомні бджілки Вікторія Прокопчук та її команда (а з ким поведешся...). Вже не вперше, а сьогодні знову, вони ярмаркували у Вараші.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь