Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Новини

Дата: від до Скинути
01 Грудня, 2023 р., 13:14
   Всесвітній день боротьби зі СНІДом вперше відзначався 1 грудня 1988 року з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров’я, після того, як на зустрічі міністрів охорони здоров’я всіх країн прозвучав заклик до соціальної терпимості і розширення обміну інформацією щодо ВІЛ/СНІД.
01 Грудня, 2023 р., 13:13
ВІЛ-інфекція вже давно не «чума XXI століття». Це хронічна інфекція, як і багато інших, її можна ефективно лікувати, з нею можна створювати сім’ї і народжувати дітей, бігати марафони та робити кар’єру, старіти й виходити на пенсію — так само, як без ВІЛ.
01 Грудня, 2023 р., 13:10
   На жаль, розлучення рідко бувають мирними та безболісними. Надто коли у війни дорослих стають втягнутими діти.
30 Листопада, 2023 р., 13:17
Допомогти можна у різний спосіб – задонатити кошти на благодійний фонд чи громадську організацію, надати психологічну підтримку, стати волонтером(-кою) чи донором(-кою) крові. Варіантів безліч. Ви можете обрати свій фронт боротьби, адже ви потрібні скрізь.
30 Листопада, 2023 р., 13:15
  Особи, які постраждали від домашнього насильства, мають право отримати безоплатно послуги юриста чи адвоката. Для цього варто звернутися до системи безоплатної правничої допомоги (БПД). Які послуги надає система БПД, як ними скористатися та куди звертатись — пояснюємо далі.
29 Листопада, 2023 р., 11:50
    Скоро новорічні свята, але у всіх нас – українців, настрій зовсім не святковий. Адже його разом зі спокійним мирним життям вкрала росія.
29 Листопада, 2023 р., 11:49
   Щоб уберегти своє життя та життя близьких, дотримуйтеся правил безпеки:
29 Листопада, 2023 р., 11:48
  У зв’язку з ускладненням погодних умов, що супроводжуються снігопадами, ожеледицею, ускладненням проїзду дорогами, негоди, значного похолодання, рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до водіїв з проханням бути обережними та
29 Листопада, 2023 р., 11:48
  Пожежі є однією з найбільш небезпечних природних катастроф, які можуть виникнути в будь-якому місці, включаючи наші власні домівки. Завдання зменшити ризик пожеж і захистити наше житло від вогню лежить на наших плечах. Давайте розглянемо головні гарячі точки у нашому домі, де ризик пожежі може бути найвищим, та дізнаємось, як зменшити цей ризик.
28 Листопада, 2023 р., 15:09
   З початком опалювального періоду пожежі через порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації пічного опалення частішають.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь