Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Новини

Дата: від до Скинути
23 Грудня, 2022 р., 09:37
      На сьогодні все ще актуальним залишається питання щодо можливості отримання громадянами виготовлених паспортних документів не за місцем подання відповідної заяви-анкети. Саме тому, Державною міграційної службою України врегульовано питання щодо пересилання за зверненням заявника оформлених паспортних документів від одного територіального органу/територіального підрозділу ДМС до іншого на території України, а також до закордонних дипломатичних установ або до розміщеного за межами
23 Грудня, 2022 р., 09:36
      З появою криги на водоймах виникає ще одна небезпека для життя, яка може забрати життя. Кожної зими в країні під кригою гинуть десятки громадян. Відповідно, щоб зменшити цю сумну статистику в даний період рятувальники активізують проведення інформаційно- роз’яснювальної роботи, як серед любителів зимової риболовлі так і серед батьків та дітей.
23 Грудня, 2022 р., 09:35
      Скоро новорічні свята, але у всіх нас – українців, настрій зовсім не святковий. Адже його разом зі спокійним мирним життям вкрала росія.
23 Грудня, 2022 р., 09:35
     З настанням холодів різко зростає відсоток пожеж, причиною яких є не дотримання правил пожежної безпеки в зимовий період.
23 Грудня, 2022 р., 09:34
      В період відключень електропостачання почастішали випадки пожеж та вибухів у багатоквартирних будинках через несанкціоноване використання газових балонів для
22 Грудня, 2022 р., 09:40
     22 грудня в публічно-шкільній бібліотеці села Полиці в теплій, дружній обстановці за чашкою чаю відбулася творча зустріч талановитої сучасної поетеси Лариси Сай з презентацією книги "Несподіваний дзвінок".
21 Грудня, 2022 р., 11:15
        Два дні поспіль громадою мандрував святий Миколай зі своїми помічниками. Для дітей втіха, для дорослих - віра в те, що чудеса є, і якщо чогось дуже прагнути, то неодмінно буде результат. Хто працював не покладаючи рук, хто чекав на подарунок, кожен його отримав. Волонтери "Корзини добра" спільно з працівниками Балаховицького СК подарували дітям море емоцій, принісши від Миколая омріяні прохання дітей в листах до нього. Працівниці Ромейківського БК подарували дітям свято і море розваг. Оцінив Миколай і старання дорослих - заслужені нагороди знайшли своїх господарів.
20 Грудня, 2022 р., 11:28
Вже вкотре слова подяки линуть на адресу Вараська мультидисциплінарна мобільна команда Unisef . Сім'ї ВПО з дітками отримали до свята гігієнічні набори. Приємно, що є ті, кому не байдуже.
19 Грудня, 2022 р., 11:27
Від імені Полицької сільської ради та її виконавчого комітету
19 Грудня, 2022 р., 11:25
     Міжнародний день допомоги бідним (International Day to Assist the Poor) відзначається щорічно 19 грудня. Ця подія була встановлена Організацією Об'єднаних Націй у 1995 році.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь