Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Новини

Дата: від до Скинути
07 Лютого, 2023 р., 11:48
     Не ігноруйте попереджувальні знаки! Не наближайтесь до них!
07 Лютого, 2023 р., 11:47
     Обігріваючи свої оселі в холодну пору року громадяни не завжди звертають увагу на дотримання правил пожежної безпеки. Це в деяких випадках пояснюється безпечністю
06 Лютого, 2023 р., 14:22
      Виховання в сім’ї є першоосновою розвитку особистості дитини. На кожного з батьків покладається однакова відповідальність за виховання, навчання і розвиток дитини. Батьки або особи, які їх замінюють, мають право і зобов’язані виховувати дитину, піклуватися про її здоров’я, фізичний, духовний і моральний розвиток, навчання, створювати належні умови для розвитку її природних здібностей, поважати гідність дитини, готувати її до самостійного життя та праці. Виховання дитини має спрямовуватися на розвиток її особистості, поваги до прав, свобод людини і громадянина, мови, національних історичних і культурних цінностей українського та інших народів, підготовку дитини до свідомого життя у суспільстві в дусі взаєморозуміння, миру, милосердя, забезпечення рівноправності всіх членів суспільства, злагоди та дружби між народами, етнічними, національними, релігійними группами.
06 Лютого, 2023 р., 12:33
47 інженерно-саперна, 80 десантно штурмова бригада, 95 десантно штурмова бригада, 4 Танкова бригада, 54 ОМБР, 25 ДШВ - наші хлопці і їх побратими отримали гостинці від Полицька Територіальна Громада. А ще побачили всі наслідки "руського миру" та повернулись від хлопців з трофеями для музею. Вони хочуть, щоб діти знали заради кого і чого вони ТАМ.
06 Лютого, 2023 р., 12:32
01 Лютого, 2023 р., 11:37
    Запитання: Які пільги на оплату комунальних послуг передбаченні для вдови загиблого військовослужбовця?
01 Лютого, 2023 р., 11:36
    Огляд державних актів на землю ми зробили в минулому пості (рекомендую вам його прочитати) далі продовжимо тему, що ж відбулось з державними актами після 2012 року.
01 Лютого, 2023 р., 11:36
    В минулому пості ми розібрали дуже актуальну інформацію про державні акти. Тому хочемо продовжити цю тему, а саме зачепити те болюче питання про втрату документу.
31 Січня, 2023 р., 11:38
Одинадцять місяців поспіль Україна бореться за свої кордони і завдяки сміливості та силі духу наших захисників ми впевнено крокуємо до перемоги, незважаючи на надії рашистської влади на нашу поразку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь