Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Новини

Дата: від до Скинути
23 Грудня, 2022 р., 09:36
      З появою криги на водоймах виникає ще одна небезпека для життя, яка може забрати життя. Кожної зими в країні під кригою гинуть десятки громадян. Відповідно, щоб зменшити цю сумну статистику в даний період рятувальники активізують проведення інформаційно- роз’яснювальної роботи, як серед любителів зимової риболовлі так і серед батьків та дітей.
23 Грудня, 2022 р., 09:35
      Скоро новорічні свята, але у всіх нас – українців, настрій зовсім не святковий. Адже його разом зі спокійним мирним життям вкрала росія.
23 Грудня, 2022 р., 09:35
     З настанням холодів різко зростає відсоток пожеж, причиною яких є не дотримання правил пожежної безпеки в зимовий період.
23 Грудня, 2022 р., 09:34
      В період відключень електропостачання почастішали випадки пожеж та вибухів у багатоквартирних будинках через несанкціоноване використання газових балонів для
22 Грудня, 2022 р., 09:40
     22 грудня в публічно-шкільній бібліотеці села Полиці в теплій, дружній обстановці за чашкою чаю відбулася творча зустріч талановитої сучасної поетеси Лариси Сай з презентацією книги "Несподіваний дзвінок".
21 Грудня, 2022 р., 11:15
        Два дні поспіль громадою мандрував святий Миколай зі своїми помічниками. Для дітей втіха, для дорослих - віра в те, що чудеса є, і якщо чогось дуже прагнути, то неодмінно буде результат. Хто працював не покладаючи рук, хто чекав на подарунок, кожен його отримав. Волонтери "Корзини добра" спільно з працівниками Балаховицького СК подарували дітям море емоцій, принісши від Миколая омріяні прохання дітей в листах до нього. Працівниці Ромейківського БК подарували дітям свято і море розваг. Оцінив Миколай і старання дорослих - заслужені нагороди знайшли своїх господарів.
20 Грудня, 2022 р., 11:28
Вже вкотре слова подяки линуть на адресу Вараська мультидисциплінарна мобільна команда Unisef . Сім'ї ВПО з дітками отримали до свята гігієнічні набори. Приємно, що є ті, кому не байдуже.
19 Грудня, 2022 р., 11:27
Від імені Полицької сільської ради та її виконавчого комітету
19 Грудня, 2022 р., 11:25
     Міжнародний день допомоги бідним (International Day to Assist the Poor) відзначається щорічно 19 грудня. Ця подія була встановлена Організацією Об'єднаних Націй у 1995 році.
15 Грудня, 2022 р., 14:39
    ЮНІСЕФ разом із навчально-реабілітаційним центром «Джерело» підготували брошуру «Набута інвалідність дитини. Поради батькам і фахівцям», яка містить відповіді на такі запитання:  Як оформити статус інвалідності дитини?  На яку допомогу можна розраховувати та як її отримати?  Як говорити з дитиною про інвалідність? Де шукати психологічної підтримки?  Як облаштувати домашній та освітній простір?  Що таке інклюзивна освіта та як записати дитину до садочка та школи?  Що потрібно знати вчителям та іншим фахівцям?Завантажуйте та отримуйте відповіді за посиланням  https://rada.info/upload/users_files/04388320/7ff7a8601f053fd9ad2108bf353a545d.pdf

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь