Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Новини

Дата: від до Скинути
11 Серпня, 2021 р., 10:12
       Ним стала екс-директорка Рафалівського ЦДЮТ Бутеєць Наталія Володимирівна.
11 Серпня, 2021 р., 09:31
Буклети про вакцину (ту, якою вакцинують) bit.ly/3eFbmXV.   Збірник “100+ запитань про вакцинацію” bit.ly/100answers_vaccov.
11 Серпня, 2021 р., 09:13
           Шановні мешканці громади, керівники фермерських господарств, підприємств, сфери соціального й побутового обслуговування населення!
08 Серпня, 2021 р., 14:48
              Щороку з настанням «грибного сезону» в країні починають фіксуватися випадки отруєння грибами. Нажаль, пересічні громадяни не завжди обережні, збираючи гриби та готуючи з них різноманітні страви. Тому й потрапляють до сумної статистики постраждалих.
08 Серпня, 2021 р., 14:09
      Від імені Полицької сільської ради та її виконавчого  комітету щиро вітаю вас  з професійним святом!
08 Серпня, 2021 р., 14:07
      Постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2021 № 748 “Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22 лютого 2021 р. № 127 ” передбачено, що з 1 липня 2021 року мінімальний розмір пенсійної виплати в осіб з інвалідністю І групи не може бути нижчим 2200 гривень.
08 Серпня, 2021 р., 13:52
Статус учасників бойових дій та інвалідів війни визначено Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту». Якщо демобілізований працівник отримав посвідчення учасника бойових дій (інваліда війни), то після його надання роботодавцю він матиме право на «військову» відпустку. Причому неважливо, працює він за основним місцем роботи чи за сумісництвом. Право на таку відпустку передбачене статтею 77-2 Кодексу законів про працю України і статтею 16-2 Закону України «Про відпустки».
08 Серпня, 2021 р., 13:46
Упровадження системи HACCP для всіх закладів освіти – завдання не з простих, але для того, щоб надати безпечну їжу дітям, потрібно діяти правильно й швидко. Будь-які недопрацювання в питаннях управління безпечністю продуктів харчування і готових страв здатні викликати масові отруєння. У закладах освіти дітям не доводиться вибирати, як і де харчуватися, тому керівництво закладів зобов’язано впровадити та підтримувати функціонування принципів системи HACCP. У перекладі з англійської мови НАССР означає «аналіз небезпечних факторів та критичні точки контролю». І дійсно, система НАССР, в основі якої лежить глибокий аналіз, виявлення та усунення всіх можливих факторів ризику, а також встановлення контролю на всіх важливих етапах приготування страв, зводить до мінімуму існуючу небезпеку. Принципи НАССР – це попередження виникнення, усунення чи приведення до прийнятного рівня небезпечних факторів шляхом систематизації контролю на всіх етапах забезпечення харчуванням.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь