Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Новини

Дата: від до Скинути
08 Липня, 2021 р., 12:42
Остерігайтеся отруйних змій!
07 Липня, 2021 р., 16:22
              Гриби – це дарунок лісу, але, водночас, вони є небезпечним продуктом харчування, який може призвести до отруєння, а іноді й смерті. Отруєння організму викликають токсини, алкалоїди та сполучення важких металів, які містяться в грибах. Прикро, що багато людей висновки робить лише на основі свого гіркого досвіду.
07 Липня, 2021 р., 16:18
           Міністерство соціальної політики України розробляє нові стимули для працевлаштування людей з інвалідністю. Про це повідомила Міністр соціальної політики Марина Лазебна під час презентації нового пілотного проекту «Працюй вільно».
07 Липня, 2021 р., 16:12
        На початку липня світова спільнота щороку відзначає Міжнародний день відмови від поліетиленових пакетів. Мешканцям нашої планети пропонується прожити цей день, не використовуючи поліетиленові пакети, яких протягом року використовується майже трильйон. Натомість для пакування товарів маємо безліч альтернативних варіантів у вигляді екоторбинок, паперових пакетів, сіток, що називають “авоськами” та навіть пакетів з кукурудзяного крохмалю.
07 Липня, 2021 р., 15:54
            Шановні громадяни доводимо до відома, що зразки Заяви про призначення та надання житлової субсидії та Декларації про доходи і витрати осіб, які звернулисьза призначенням житлової субсидії, за новими формами та зразки їх заповнення, доступні за посиланням: https://nssu.gov.ua/storage/app/sites/22/subsidii/zrazok.pdf.
07 Липня, 2021 р., 15:51
           Ботулізм - гостра токсикоінфекція, спричинена паличкою Clostridium botulinum, що міститься в неправильно приготованих консервах. Причиною ботулізму найчастіше стають продукти домашнього консервування – м'яса, риби, рідше - овочів. Потенційно небезпечними є усі консервовані продукти, які були погано вимиті, неправильно/недостатньо термічно оброблені, транспортувались або зберігались неналежним чином. Навіть консерви, у яких все гаразд з терміном придатності, виглядом і смаком, можуть бути зараженими: ботулізм не можна визначити за кольором або смаком, мікроорганізм, який спричиняє хворобу, не псує продукти.
07 Липня, 2021 р., 15:43
               Сьогодні, 07 липня, відбулося відкриття закладу охорони здоров'я в Полицькій громаді - Полицького ЦПМСД. Зважаючи на те, що карантин, пов'язаний з поширенням на території України коронавірусної інфекції Covid -19 продовжено до кінця серпня, урочистості пройшли досить стримано і у вузькому колі. Проте, попри будь-які оголошення, бажаючих побачити сам заклад виявилось дуже багато: це і представники влади, і жителі населеного пункту, і сусіди нашої громади. З вітальним словом виступили голова Рівненської ОДА Віталій Коваль, голова Полицької громади Микола Озеруга та лікар загальної практики сімейної медицини Людмила Карповець.
03 Липня, 2021 р., 20:08
Рафалівські рятувальники звільнили проїжджу частину дороги від поваленого через ускладнені погодні умови дерева

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь