Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Новини

Дата: від до Скинути
07 Жовтня, 2021 р., 11:00
В неділю на обласному фестивалі "Мандруємо Рівненщиною" Полицька Територіальна Громада представляла Вікторія Мельничук - вчитель мистецтва та керівник гуртка художньо-естетичного напрямку Полицький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів . Майстриня не тільки продемонструвала свій талант в виготовленні традиційної народної ляльки, а й запозичила неоціненний досвід від своїх колег і отримала приємні враження.
04 Жовтня, 2021 р., 16:57
           З настанням осінньо-зимового пожежонебезпечного періоду все частіше для обігріву помешкань, особливо в сільській місцевості чи дачних масивах використовуються електронагрівальні прилади, або пічне опалення. Але варто пам’ятати, що порушення правил пожежної безпеки під час використання саморобних або несертифікованих обігрівальних приладів може стати причиною не лише виникнення пожежі, а й – загибелі людей. Із зниженням температурних показників в країні рятувальники щодня фіксують випадки загорань, особливо у житловому секторі, які призводять до трагічних наслідків.
04 Жовтня, 2021 р., 16:56
      Вараське районне управління Головного управління Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області інформує, що протягом 9 місяців 2021 року на території Вараського району було зареєстровано 103 пожежі.
04 Жовтня, 2021 р., 15:36
Мінсоцполітики за підтримки ЮНІСЕФ починає розробку єдиної Національної стратегії забезпечення прав дітей
01 Жовтня, 2021 р., 12:25
Ми вшановуємо дорогих нашому серцю батьків, матерів, дідусів та бабусь, тих, хто виростив і виховав нас, хто самовідданою тяжкою працею розбудовував рідну країну.
30 Вересня, 2021 р., 09:27
Щорічно 30 вересня в День святих Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії, відзначається День усиновлення в Україні.
30 Вересня, 2021 р., 09:24
        Найщиріші вітання з нагоди Храмового Празника у церкві святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії наших сусід с. Балаховичі шле Полицька громада.
29 Вересня, 2021 р., 09:25
       Коронавірусна інфекція COVID-19 – гостре інфекційне вірусне захворювання, яке характеризується запаленням слизових оболонок верхніх та нижніх дихальних шляхів з вираженою інтоксикацією. Зараження людини відбувається частіше повітряно-крапельним шляхом.
29 Вересня, 2021 р., 09:23
        Україні стрімкими темпами зростає кількість нових випадків коронавірусної хвороби. За прогнозами експертів, у наступні декілька тижнів країні не уникнути піку захворюваності та переходу в «червоний» рівень епідемічної небезпеки.          Вберегтися від нових небезпечних штамів і зупинити стрімке поширення вірусу допоможуть рекомендації Центру громадського здоров'я України. 
27 Вересня, 2021 р., 13:48
Щодня на лінію екстреного виклику «101» надходить велика кількість дзвінків. Але буває й так, що дзвінки на цей номер стають приводом для пустощів та недолугих жартів. Подібні виклики трапляються доволі часто, на гарячу лінію надходить чимало неправдивих повідомлень, про «уявні» події, яких на справді не відбувалося. На ці хибні виклики залучаються чергові караули ДСНС, техніка. Даремно витрачаються значні матеріальні ресурси, затрачається безцінний час…

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь