Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Новини

Дата: від до Скинути
07 Лютого, 2024 р., 12:40
  Питання мінімальних (допустимих) відстаней між садибними, садовими, дачними будинками, господарськими будівлями та спорудами; відстаней до меж земельних ділянок; встановлених протипожежних розривів, а також відстаней до ліній електропередачі, газопроводів та інших мереж, джерел водопостачання тощо досі є дуже актуальними як при новому будівництві або реконструкції, так і при виборі земельної ділянки під забудову.
07 Лютого, 2024 р., 12:39
Як запобігти займанню автомобіля та як діяти у випадку пожежі
07 Лютого, 2024 р., 12:38
Рятувальники нагадують громадянам про відповідальність за хибні виклики екстрених служб
07 Лютого, 2024 р., 12:37
    Через коливання температури повітря цьогоріч крига на водоймах не завжди набуває достатньої міцності. Тому існує значний ризик для життя людей, які нехтуючи власною
07 Лютого, 2024 р., 12:34
Щоб повірити в добро, треба почати робити його.
07 Лютого, 2024 р., 12:32
Приклад сьогоднішнього дня - ще один доказ того, що народна мудрість має глибокий зміст: під лежачий камінь вода не біжить.
07 Лютого, 2024 р., 12:31
Коротенький фото- відеозвіт з нещодавньої відправки і слова вітання та вдячності від наших Героїв.
07 Лютого, 2024 р., 12:26
Сьогодні чергові посилочки поїхали до 181 бригади на південно-східний напрямок, в складі якої і наша дюймовочка Світлана. Дякуємо Ігор Примачик за термобілизну, Івану Стаднику і його організації "Разом за важливе" за супер ліхтарики з вбудованими колонками, дякуємо всім тим, за чий донат під час різдвяних свят були закуплені для бригади зимові спальники, тактичні каремати. Поїхали і зігрівальні устілки, і балаклави, і рукавиці, і захисні пончо, і ліки.
07 Лютого, 2024 р., 11:36
   Інформаційні технології принесли нам безліч можливостей для спілкування та обміну інформацією. Бути завжди на зв’язку, дізнаватися новини про друзів і події у світі, ділитись емоціями в соціальних мережах – звичні справи сучасного підлітка. Попри користь спілкування, інтернет несе і певні ризики. Часом трапляються ситуації неприпустимої агресії, образливі коментарі, ігнорування в чатах і навіть повідомлення з погрозами. Іноді можна це видалити, заблокувати кривдника, вимкнути телефон і займатися іншими справами. Та що робити, коли цькування відбувається постійно?

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь