Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Новини

Дата: від до Скинути
25 Липня, 2022 р., 12:30
Ви знаєте, дитяча безпосередність, щирість і бажання зробити щось корисне, вражає. Надихнувшись прикладом своїх однолітків, подружки Вікторія Логацька та Валерія Гарбар, які лише закінчили 5 класів Полицький ліцей , вирішили, що їх вміння в техніці handmade це не лише красиво, а й можливість, застосовуючи свої вміння і наполегливість, зробити неабиякий внесок в благородну справу. Ідея в дівчат виникла давно, а з допомогою мам вона переросла в діяльність. Облаштувавши свій "волонтерський пункт" на блокпості, юні леді, реалізуючи "свою продукцію", а це вироби з бісеру, за неповних два дні зібрали для підтримки наших захисників 1700 грн. Зі слів дівчаток, вони вже вирішили віддати ці гроші на волонтерський штаб в громаді, знаючи, що для її захисників готують черговий вантаж на Схід, аби якомога швидше їх конвертували в потрібні речі. " Це лише початок, - говорить Валерія, - ми знаємо, що перемога за Україною, а тому працюємо далі".
20 Липня, 2022 р., 17:52
Черговий гуманітарний вантаж з продуктами харчування довготривалого зберігання, тушонкою, засобами гігієни і смаколиками доставлено в Запорізьку область. Особливо приємно, що отримувачами є не тільки військові, ВПО, а й діти з ООП. Велике спасибі в допомозі організації вантажу незмінним помічникам Петру Пашку, Ігору Примачику, Полицький ліцей , Ромейківський НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст. - ЗДО" за смачну випічку і смаколики, Наталія Мазур та ГО "Ветеранська спілка учасників АТО та захисників Вітчизни" Володимирець за ласощі для дітей - згущене молоко та яблука. Лише спільними зусиллями, бажанням допомогти і бути корисними, ми зможемо наблизити нашу перемогу.
20 Липня, 2022 р., 17:50
Нещодавно з Вашою допомогою всього за дві години безпосередньо в зону бойових дій змогли організувати для наших хлопців вантаж за їхнім проханням: кава та цигарки. Але знаючи щиру душу українця, до хлопців поїхали і тушонка і солодоші і багато іншого. То ж наші отримувачі шлють Вам слова вдячності.
19 Липня, 2022 р., 11:17
З початку 2022 року на території Вараського району зареєстровано 77 пожеж.
19 Липня, 2022 р., 11:15
Україна платить високу ціну за те, щоб майбутні покоління жили у мирній, суверенній та незалежній державі. Вкрай важливо, щоб кожен з нас докладав максимум зусиль, аби наблизити нас до Перемоги!
18 Липня, 2022 р., 15:18
До вибухонебезпечних предметів відносяться різноманітні боєприпаси, які випадково знаходять на землі у лісі, на полі після розмиву ґрунту дощовими водами, на дні річок, проте частіше – у ґрунті. Це авіаційні бомби, артилерійські снаряди, інженерні та артилерійські (мінометні) міни, фугаси, гранати та патрони.
15 Липня, 2022 р., 12:12
Бажаємо безпомилкової роботи і безперешкодної діяльності,
14 Липня, 2022 р., 15:26
10 липня відділом у справах культури, молодіжної політики та спорту Костопільської міської ради та федерацією волейболу Костопільщини з нагоди відзначення Дня міста проведено турнір з паркового волейболу серед чоловіків.
14 Липня, 2022 р., 15:24
Благодійна організація «Благодійний фонд «Право на захист» реалізує проєкт «SOS Ukraine» за угодою з Філією компанії «Людина в біді» (?lov?k v tísni) в Україні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь