Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Новини

Дата: від до Скинути
25 Серпня, 2022 р., 09:30
       Серед небезпечних для здоров’я людини факторів, які викликають алергічні хвороби, значне місце займають рослини, особливо ті, які ростуть біля наших домівок. Однією з найбільш алергенних вважається амброзія полинолистна. Квітковий пилок в період цвітіння амброзії, який припадає на середину серпня і триває аж до жовтня місяця, має надзвичайно високу алергенну дію на організм людини.
23 Серпня, 2022 р., 09:40
Гриби – це дарунок лісу, але, водночас, вони є небезпечним продуктом харчування, який може призвести до отруєння, а іноді й до смерті. Отруєння організму викликають токсини, алкалоїди та сполучення важких металів, які містяться в грибах.
22 Серпня, 2022 р., 14:39
Схоже на те, що дітвора не менше за дорослих переймається і відчуває проблеми,які треба вирішувати нагально. В тому числі і завдяки ось цим нашим помічникам, все обов'язково буде добре. Аби канікули в користь, діти самостійно збирали ожину і внесли свій вклад в черговий вантаж для наших захисників: печиво, чай, кава - все з любов'ю для воїнів. А ось і наші герої: Трубілко Назар, Дукач Стас, Леонов Денис та Леонов Стас.
22 Серпня, 2022 р., 14:37
В черговому дописі про допомогу, знайомтесь: Антонюк Любов та Косовська Анна. Незважаючи на свій вік, змогли організувати і долучити до свого "волонтерського батальйону" навіть старшокласників. За свої власноруч зроблені вироби, дрібнички, які завжди стануть в нагоді в господарстві, просять небагато: вклад на допомогу ЗСУ. На сьогодні на їхньому рахунку вже + 2000 гривень. Хіба ж можна не пишатись таким підростаючим поколінням? А головне, що все щиро і без піару.
22 Серпня, 2022 р., 14:30
У співпраці з ГО "Ветеранська спілка учасників АТО та захисників Вітчизни" Володимирець, завдяки небайдужим жителям села, нашим маленьким помічникам дітлахам, про яких ми писали в попередніх дописах, відправили черговий гуманітарний вантаж для наших захисників в зону бойових дій і підготували невеликий вантаж ще одній бригаді, хлопці з якої, після відвідин сімей, повертались в саме пекло Донеччини.
22 Серпня, 2022 р., 14:28
З метою підтримки сімей ВПО з дітьми, до громади завітали представники ЮНІСЕФ. Продуктові і гігієнічні набори, аптечки, можливість отримання психологічної і юридичної допомоги - аспекти, які надважливі для родин, що постраждали від збройної агресії російської федерації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь