Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Новини

Дата: від до Скинути
01 Липня, 2022 р., 17:23
Попри гнітючу атмосферу воєнної будденності, в громаді сьогодні кілька приводів для віри в те, що спільними зусиллями "Все буде Україна".
01 Липня, 2022 р., 17:20
Ще одна подія сьогодні стала приводом для втілення задуманого: відкриття відділку поліції в громаді. За участі голови Вараської РВА Людмили Мариніної, начальника Головного управління Національної поліції в Рівненській області, полковника Олексія Камишанського, керівників правоохоронних структур району урочисто відкрили дільницю офіцера поліції громади. Зі слів полковника поліції Олексія Камишанського, після того як офіцер громади пройде спеціальне двомісячне навчання, до кінця року дільниця буде забезпечена ще й автомобілем для виконання своїх обов'язків в повному обсязі. Віримо, що саме так і буде.
25 Червня, 2022 р., 17:53
Шановна громадо! Страшна звістка сколихнула і нашу громаду. Уродженець нашого села, попри те, що жив в далекій Іспанії, з перших дній війни повернувся захищати землю на якій народився і яка прийняла героя у свої обійми. Вічна шана всім полеглим за Україну. Світла пам'ять її героям!
24 Червня, 2022 р., 17:52
23 Червня, 2022 р., 15:08
Ротавірус – це вірусний збудник, який викликає гострий гастроентерит (розлад шлунково-кишкового тракту). Ротавірусні інфекції є найпоширенішою причиною діареї у дітей.
23 Червня, 2022 р., 15:08
        Відповідно до Положення про Міністерство у справах ветеранів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2018 р. № 1175 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 травня 2022 р. № 605) одним із основних завдань Мінветеранів є формування і реалізація державної політики у сфері соціального захисту ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, постраждалих учасників Революції Гідності (далі – ветерани), членів сімей таких осіб і членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України (далі – члени сімей ветеранів), зокрема, підвищення їх конкурентоспроможності на ринку праці.
22 Червня, 2022 р., 15:05
Цей день увійшов драматичною сторінкою в історію людства.
22 Червня, 2022 р., 12:25
З початку року на водоймах Рівненщині потонуло 12 людей, з них 1 дитина. В тому числі 2 випадки утоплення мали місце у Вараському районі.
22 Червня, 2022 р., 12:24
В країні триває пожежонебезпечний період і тому рятувальники вкотре закликають громадян дотримуватися правил пожежної безпеки під час перебування в лісах, парках, сільськогосподарських угіддях, на відкритих територіях і не провокувати виникнення пожеж в екосистемах.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь