Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Новини

Дата: від до Скинути
12 Вересня, 2022 р., 17:35
Детонація вибухонебезпечних предметів може статися навіть від найменшого зовнішнього впливу: удар, тертя, струс, нагрівання, тощо. Знання заходів безпеки допоможе уникнути загрози і врятувати життя. Адже основною причиною нещасних
12 Вересня, 2022 р., 16:52
ДО УВАГИ ВИРОБНИКІВ СІЛЬГОСППРОДУКЦІЇ!
11 Вересня, 2022 р., 15:45
У цей нелегкий наразі час, час війни, коли страждають незахищені, слабкі, малі з дуже хиткою емоційною складовою, наші діти України – ми, як волонтерська організація "Корзина добра", в першу чергу, просто вимушені організовуватись і діяти на користь дітей, бо діти то - майбутнє України!
11 Вересня, 2022 р., 15:41
Іноді питають: скільки людині треба для щастя? Останнім часом - зовсім небагато. Щире тепле слово, що зігріє душу, гідний вчинок, що стане прикладом і надихне інших. Не секрет, що найбільше зараз незахищені люди пенсійного віку, оскільки у зв'язку з значним зростанням цін і мізерними пенсіями, вони залишилися перед вибором, люди з малозабезпечених сімей.
11 Вересня, 2022 р., 14:12
Останнім часом виникають питання щодо умов призначення пенсії учасникам бойових дій, у зв’язку з чим надаємо пояснення. Статус учасника бойових дій може отримати як доброволець чи контрактник, так і кадровий військовий. Проте вік і умови виходу на пенсію різні. Учасник бойових дій, який не є кадровим військовим, може вийти на пенсію на 5 років раніше і повинен мати страховий стаж. Кадровий військовий може піти на пенсію на 15 і навіть на 20 років раніше за наявності достатньої кількості військової  вислуги.
11 Вересня, 2022 р., 14:09
На період дії воєнного стану на території України процедура проведення медико-соціальної експертизи значно спрощена. На сьогодні медико-соціальні експертні комісії (МСЕК) продовжують роботу відповідно до нормативно-правових актів (зокрема, постанов КМУ № 225 від 08.03.2022 р. та № 390 від 30.03.2022 р.), які спрощують проходження експертизи у воєнний час.  На період дії воєнного стану МСЕК здійснює свої функції з забезпеченням принципу екстериторіальності. Крім того, експертиза проводиться за направленням лікарсько-консультативної комісії незалежно від місця реєстрації, проживання чи перебування громадян, які звертаються для встановлення групи інвалідності. У разі, коли особа звертається для встановлення інвалідності та не може прибути на огляд до МСЕК, комісія може приймати рішення про встановлення інвалідності заочно на підставі направлення лікарсько-консультативної комісії закладу охорони здоров’я. 
11 Вересня, 2022 р., 13:56
Заступник Міністра соціальної політики України Віталій Музиченко в ефірі Національного телемарафонурозповів про субсидій для українців.
10 Вересня, 2022 р., 13:44
ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ПОЛИЦЬКОЇ  ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня фізичної культури і спорту!
07 Вересня, 2022 р., 12:36
4 вересня, в м.Рівне, в центрі народної творчості, відбулося унікальне свято “Фестиваль української народної іграшки та гри”, яке об’єднало дві культури: Луганщини та Рівненщини. Програма фестивалю була насиченою та різноманітною: всі бавилися, танцювали, співали, гомоніли про все на світі, сміялися, обіймалися, плели віночки та робили власні ляльки-мотанки.
07 Вересня, 2022 р., 12:34
Міжнародний рух «Let`s do it World» за підтримки Мінмолодьспорту традиційно проводить щорічний «Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь