Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Новини

Дата: від до Скинути
27 Вересня, 2023 р., 09:24
   Державна служба України з надзвичайних ситуацій повідомляє, що постановою Кабінету Міністрів України від 07.07.2023 № 690 «Деякі питання забезпечення функціонування та ведення Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної
27 Вересня, 2023 р., 09:23
   З метою уточнення оперативної обстановки та виявлення порушників, які випалюють суху рослинність фахівці ДСНС Вараського району впродовж всього пожежонебезпечного
26 Вересня, 2023 р., 09:29
   Більшість побутових пожеж в оселях громадян виникає з вини самої людини. І дуже часто до цього призводить надмірне навантаження на електропроводку та ігнорування
26 Вересня, 2023 р., 09:28
   Навіть досвідчені грибники іноді помиляються, що вже казати про початківців. Тож рятувальники зібрали поради, як уникнути отруєння.
25 Вересня, 2023 р., 09:30
   Пробація — це система заходів кримінально-правового реагування, які альтернативні покаранню у вигляді позбавлення або обмеження волі. У світі вона існує вже більше 200 років, але для України це відносно нова система, адже Закон «Про пробацію» був ухвалений в 2015 році.
24 Вересня, 2023 р., 09:33
Професія вихователя – важка, адже на плечі працівників освіти покладено турботу про щоденне благополуччя найменших українців.
24 Вересня, 2023 р., 09:32
   Ярмарок є ярмарок, тож усе було саме за ярмарковими правилами: смачна українська випічка від вправних господинь, доброзичливий український гумор від наших дівчат, все багатство українських садів і поля від бажаючих допомогти, дарунки пасіки від бджоляра Павла Бачинського.
23 Вересня, 2023 р., 10:02
   З моніторинговим візитом завітали до КНП " Полицький центр первинної медико-санітарної допомоги" ПСР представники Рівненського обласного центру контролю профілактики хвороб. Проаналізували стан виконання наздоганяючої (catch-up) кампанії з вакцинації дитячого населення проти кору, перевірили достовірність складання плану вакцинації та внесення даних про виконані щеплення в ЕСОЗ. З медичними працівниками обговорили проблемні питання, які виникають під час роботи.
23 Вересня, 2023 р., 10:01
Конфлікти трапляються в будь-якому колективі, у цих ситуаціях діти вчаться ухвалювати рішення та домовлятися, вони корисні для їхнього розвитку. Натомість, булінг відрізняється систематичністю та наявністю об’єкта, на який спрямовується тривала агресія. У такому випадку вчитель має розуміти, що діти не можуть впоратися із ситуацією самі та потребують втручання дорослого.
23 Вересня, 2023 р., 09:58
Позаду канікули. В закладах освіти Полицька Територіальна Громада розпочався активний освітній процес. Не тільки в плані навчання, а й згуртованості колективів, включення в активний виховний процес і процес соціалізації найменшеньких і підготовка старшокласників до викликів сьогодення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь