Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

1 ЧЕРВНЯ - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Дата: 01.06.2022 11:37
Кількість переглядів: 455

      Усмішки дітей – це, мабуть, найкраще, що може радувати погляд. У них стільки щирості і довіри, що розтане навіть найсуворіше й загартоване проблемами серце.

      Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

      Діти сьогодення – це діти, чиє дитинство зіпсовано та скалічене страшною війною. Але обов’язково прийде час і на їх обличчях знову засяють посмішки, сон стане спокійним та тихим, а небо над головами чистим і мирним.

       З метою психологічного розвантаження та спілкування, завдячуючи нашим підприємцям, на території і у співпраці з Полицький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів в неділю, 29 травня, проходили заходи до Дня захисту дітей під гаслом «Хай буде мирним небо, нехай радіють діти». Малеча мала змогу повправлятися у вміннях долати перешкоди, проявити ерудицію, подарувати ровеснику іграшку, отримати додаткову інформацію з «другого життя» целофанових кульків, паперу та пластику, показати свою майстерність у декламування віршів та гуморесок, виплеснути весь неспокій під час бульбашкової дискотеки, залишити на пам’ять про захід елемент символіки з аквагриму від керівників гуртків Полицький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, перевірити знання з українського фольклору та усної народної творчості та ін. Грошовою одиницею за знання кожного були «джавеліни», які стали елементом формування фінансової грамотності. Але найважливіше – діти мали змогу активно спілкуватись.

       У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми –дорослі. Тому турбота про дітей, захист їхніх прав має бути одним з найголовніших наших обов'язків.

       Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

Хай війни стихають від сміху дитини,

Душа очищається, серце співа,

А розум підносить крізь будні людину,

Порядність всю землю нехай обійма!

Хай дітвора у мирі лиш зростає,

А Україна наша процвітає!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь