Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Щорічно 30 вересня в День святих Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії, відзначається День усиновлення в Україні.

Дата: 30.09.2021 09:27
Кількість переглядів: 613

Щорічно 30 вересня в День святих Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії, відзначається День усиновлення в Україні.

Це свято усіх причетних до цієї благородної справи і всієї нашої держави. У цей важливий день кожен свідомий, небайдужий українець має щиро дякувати батькам-усиновителям за те, що обділеним батьківською любов’ю і турботою дітям надається шанс зростати і виховуватися у нових, люблячих родинах. Цей день - нагадування про тих, хто й досі не зазнав батьківської опіки, чиє серце потребує тепла і ласки сьогодні…

Усиновлення – це прийняття усиновлювачем у свою сім’ю дитини на правах дочки чи сина. За законодавством, усиновити можна дитину, яку покинули в пологовому будинку, після досягнення нею двомісячного віку або через два місяці від того моменту, коли дитину покинули. Усиновленню також підлягають і діти, чиї батьки позбавлені батьківських прав. Інформація про усиновлення носить конфіденційний характер і не підлягає розголошенню.

Усиновлення – це життєвий подвиг, на який наважиться не кожен. Батьки – усиновлювачі - це милосердні люди, які заслуговують на пошану і розуміння оточуючих, адже саме вони запалюють у зневірених дитячих душах і серцях вогник любові, надії і віри в щасливе майбуття.

Виконавчий комітет та Служба у справах дітей Полицької сільської ради щиро вітає всіх усиновителів зі святом!

Нехай повняться дитячим сміхом ваші домівки, хай ростуть здоровими і успішними діти, хай щедрість та милосердя Ваших душ заради наших дітей примножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає ваші серця!

https://www.facebook.com/105209248344741/videos/268776121775856

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь