Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Рішення сесії "Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведенняземельної ділянки у власність гр.Юську В .Я."

Дата: 15.09.2021 21:32
Кількість переглядів: 206

Фото без опису

УКРАЇНА

ПОЛИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ВАРАСЬКОГО РАЙОНУ

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(дев'ята сесія восьмого скликання)

РІШЕННЯ

02 вересня 2021 року                                                                         № 384

Про затвердження проєкту землеустрою щодо

відведенняземельної ділянки у власність

гр.Юську В .Я.

       Розглянувши заяву  громадянина  Юська Василя Яковича від 19 липня  2021 року про затвердження  проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства та поданий проєкт землеустрою розроблений  сертифікованим інженером землевпорядником Зектером  С.Ф., витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку від 15.01.2021 року № НВ-6508845762021 року, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою, з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту, керуючись статтями 12,116,118, пунктом «б» частини першої ст.121, частиною першої ст.122, статтями 125,126,186 Земельного кодексу України, пунктом 34 частини першої ст.26, частиною першою статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада

           В И Р І Ш И Л А :

  1. Затвердити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Юську Василю Яковичу для ведення особистого селянського господарства площею 01749 га за рахунок земель сільськогосподарського призначення комунальної власності , яка знаходиться в с. Острів  вул. Молодіжна ,1 Володимирецького району  Рівненської області.

  2.  Передати громадянину Юську Василю Яковичу  у власність земельну ділянку загальною площею 0,1749 га ( кадастровий номер 5620880600:01:001:0099)для ведення особистого селянського господарства  землі сільськогосподарського призначення  комунальної власності, яка знаходиться в с.Острів вул. Молодіжна 1  Володимирецького району  Рівненської області.

   3. Право власності на земельну ділянку підлягає оформленню  відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень .

  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти  на   постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою, з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (Ковб О.М.).

Сільський голова                                                            Микола ОЗЕРУГА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь