Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Рішення сесії "Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)"

Дата: 15.09.2021 21:28
Кількість переглядів: 213

УКРАЇНА

ПОЛИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ВАРАСЬКОГО РАЙОНУ

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(девята сесія восьмого скликання)

РІШЕННЯ

02 вересня 2021 року                                                             № 402

Про затвердження технічної документації

із землеустрою щодо встановлення (відновлення)

меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

 

          Розглянувши заяву гр. Семенової  Марії  Володимирівни  від   09 серпня 2021 року про затвердження технічної документації із землеустрою щодо   встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись статтями 12,116,118, пунктом «г» частини першої статті 121,частиною першою статті 122,статтями 125,126,статтею 186 Земельного кодексу України, п.34, частиною 1 статті  26, частиною 1 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада        

 

           В И Р І Ш И Л А :

1. Затвердити громадянці Семеновій Марії Володимирівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах                           с. Балаховичі, вул. Колгоспна, 23 Полицької сільської ради Володимирецького району  Рівненської області.

2. Передати у власність громадянці  Семеновій Марії Володимирівні земельну ділянку (кадастровий номер5620880600:04:010:0028) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га в межах с. Балаховичі,  вул. Колгоспна,23 Полицької сільської ради Володимирецького Рівненської області за рахунок земель житлової та громадської забудови, яка перебуває у користуванні громадянки.

     3. Право власності  на земельну ділянку підлягає оформленню відповідно до Закону України « Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».

4. Контроль  за виконанням даного рішення покласти  на   постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою, з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (Ковб О.М.).

Сільський голова                                                                           Микола ОЗЕРУГА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь