Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Рішення сесії "Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)"

Дата: 20.07.2021 14:57
Кількість переглядів: 271

                                                               

УКРАЇНА

ПОЛИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ВАРАСЬКОГО РАЙОНУ

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(сьома сесія восьмого скликання)

РІШЕННЯ

14 липня  2021 року                                                             № 355

Про затвердження технічної документації

 із землеустрою щодо встановлення (відновлення)

 меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

 

 

         Розглянувши клопотання  гр.Петрук Світлани Михайлівни від  30червня  2021 року вх. № 146 та технічну документацію щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись статтями 12, 40,116,118,121,122,125 Земельного кодексу України,статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,сільська рада

 

           В И Р І Ш И Л А :

1.Затвердити громадянці Петрук Світлані Михайлівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах            с. Іванчі,  вул. Першотравнева,буд.58 Полицької сільської ради Вараського району  Рівненської області.

2.Передати у власність громадянці Петрук Світлані Михайлівні земельну ділянку (кадастровий номер 5620888000:03:001:0220) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га в межах с. Іванчі,                                  вул. Першотравнева,буд.58 Полицької сільської ради Вараського району Рівненської області за рахунок земель житлової та громадської забудови, яка перебуває у користуванні громадянки.

     3.Громадянці Петрук Світлані Михайлівні  провести державну реєстрацію земельної ділянки відповідно до норм чинного законодавства.

4. Контроль  за виконанням даного рішення покласти  на   постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою, з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (Ковб О.М.).

Сільський голова                                                                           Микола ОЗЕРУГА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь