Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Рішення сесії "Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)"

Дата: 20.07.2021 14:55
Кількість переглядів: 280

                                                                Фото без опису

УКРАЇНА

ПОЛИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ВАРАСЬКОГО РАЙОНУ

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(сьома сесія восьмого скликання)

РІШЕННЯ

14 липня  2021 року                                                             № 353

Про затвердження технічної документації

 із землеустрою щодо встановлення (відновлення)

 меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

 

 

         Розглянувши клопотання  гр. Дукача Івана Івановича від  22червня  2021 року вх. № 139 та технічну документацію щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись статтями 12, 40,116,118,121,122,125 Земельного кодексу України,статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,сільська рада

 

           В И Р І Ш И Л А :

1.Затвердити громадянину Дукачу Івану Івановичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах   с. Полиці,  вул. Гагаріна,3 Полицької сільської ради Вараського району  Рівненської області.

2.Передати у власність громадянину Дукачу Івану Івановичу  земельну ділянку (кадастровий номер 5620888000:01:001:0171) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га в межах с. Полиці,                                  вул. Гагаріна,3 Полицької сільської ради Вараського району Рівненської області за рахунок земель житлової та громадської забудови, яка перебуває у користуванні громадянина.

     3.Громадянину Дукачу Івану Івановичу  провести державну реєстрацію земельної ділянки відповідно до норм чинного законодавства.

4. Контроль  за виконанням даного рішення покласти  на   постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою, з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (Ковб О.М.).

Сільський голова                                                                           Микола ОЗЕРУГА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь