Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Про стан розгляду звернень громадян за 1 квартал 2020 року

Дата: 18.08.2020 13:59
Кількість переглядів: 396

                                                                               У К Р А Ї Н А

                                                                 ПОЛИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

                                           ВОЛОДИМИРЕЦЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

                                                                     ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

                                                                           Р І Ш Е Н Н Я

           від 28 квітня 2020 року                                                                                                                       № 32

Про стан розгляду звернень громадян за 1 квартал 2020 року

 

Керуючись Законом України “ Про місцеве самоврядування в Україні ”, Законом України “ Про звернення громадян ” , Інструкцією з діловодства за зверненнями громадян в органах державної влади і місцевого самоврядування об’єднаннях громадян, на підприємствах, установах, організаціях незалежно від форм власності, в засобах масової інформації, затвердженою постановою КМУ № 348 від 14.04.1997 та заслухавши інформацію секретаря виконкому сільської ради Рубець Г.П., виконком сільської ради відмічає , що за 1 квартал 2020 року було прийнято 47 письмових заяв. Всього було звернень( усних та письмових) від громадян та юридичних осіб 69.Сесією та виконкомом сільської ради було розглянуто 47 письмових звернень громадян, по всім зверненням було прийнято конкретне рішення та доведено до відома заявників про результати розгляду. У виконкомі ведеться журнал реєстрації письмових та усних звернень громадян. Всі звернення розглядаються у місячний термін, який встановлено законом України “ Про звернення громадян ”, порушень термінів розгляду звернень не було, виходячи із вищесказаного, виконком сільської ради

                                                                           В И Р І Ш И В :

1. Інформацію секретаря виконкому сільської ради Рубець Г.П. з питання “ Про стан розгляду звернень, що надійшли за 1 квартал 2020 року “, прийняти до відома.

2. Рекомендувати секретарю сільської ради, ретельно вивчати причини, які породжують скарги з боку громадян села, та забезпечити своєчасний розгляд кожного звернення у встановлений законом місячний термін та довести до відома заявників про прийняте рішення.

3. Виконкому сільської ради підвищити рівень роботи із зверненнями громадян з метою оперативного вирішення порушених у них питань : - приділити особливу увагу на розгляд звернень інвалідів війни, громадян похилого віку, а також осіб, що постраждали внаслідок аварії на Чорнобильський АЕС, багатодітних сімей, одиноких матерів та іншої категорії людей, які потребують соціального захисту та підтримки.

4. Посилити персональну відповідальність сільського голови та секретаря виконкому сільської ради, згідно із чинним законом України “ Про звернення громадян ” на належну організацію роботи із зверненнями та результати вирішення порушених у них питань, недопущення фактів повторного звернення чи звернення до органу вищого рівня.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голову Озеруга М.К.

 

Заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів                                       Давидюк В.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь