Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Допомога ЗСУ

Дата: 27.02.2024 15:53
Кількість переглядів: 20

Благодійність завжди була властива українському народу. Однак щоразу, коли хтось робить для нас щось приємне чи важливе, бракує слів. Нібито й хочемо висловити все, що відчуваєм, а вдається саме «дякую» та «дуже дякую». Проте мова не про нас. Зараз є люди, які роблять цей світ добрішим – це Збройні Сили України - серце українського народу, яке б'ється за його свободу. І насправді ніяких слів не вистачить, щоб повною мірою висловити їм вдячність. Треба щоб вони просто це відчули і відчували, адже справжні почуття не в словах, а в душі і на ділі.

Ось і цього разу, з невимовною вдячність нашим янголам, завдяки Гуманітарна Нова пошта на Схід до 54 механізованої бригади 1 роти 3 взводу попрямувало те, що їм вкрай необхідно: плівка, сітки для облаштування бліндажів - закуплені завдяки Вам від волонтерського штабу, маскувальні сітки від працівників культури та небайдужих поличан, що працювали над ними, а також від невтомних з Полицький ліцей. А крім запитів знаємо, що нашим захисникам треба і ліки, і перев’язочні матеріали. Попрямували до них і з любов’ю зв’язані шкарпетки, завдяки Самчук Надії, і сухий душ від мами загиблого Героя Василя Папежука Папежук Галини.

Світло завжди перемагає темряву. Головне, що віра в це нас не полишає. Сила в людях, пам’ятаймо це. Нехай Господь єднає Україну в мирі, злагоді, нехай ангели оберігають наших воїнів від небезпеки і повертають живими додому.

Фото без опису

https://www.facebook.com/photo/?fbid=747529440811591&set=pcb.747529517478250


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь