Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Прес-конференція Володимира Зеленського

Дата: 26.02.2024 15:22
Кількість переглядів: 28

Учора Президент України Володимир Зеленський у межах форуму «Україна. Рік 2024» дав прес-конференцію. Глава держави розповів журналістам про своє бачення щодо багатьох актуальних питань.

📌 Тож, тезово про важливе.

💬 Нинішня ситуація на фронті не свідчить про те, що Україна перебуває у найслабшому моменті. Зараз найскладніший момент для нашої єдності. Якщо ми розвалимося зовні з партнерами і, не дай Боже, усередині, тоді буде найслабший момент.

▪️31 тисяча українських військових загинули в цій війні. Кожна ця втрата - велика втрата для нас. Але це не 300, і не 150 тисяч, про які бреше путін.

▪️Не все йде за планом, не все залежить від нас. Деякі речі залежать від партнерів.

▪️Якщо протягом місяця Україна не отримає позитивного рішення Конгресу США, наша країна буде ослаблена на полі бою, але шукатиме інші можливості купувати озброєння.

▪️Росія готуватиме наступ на початку літа або наприкінці травня. Вони готуватимуться, ми теж готуватимемося.

▪️Після останніх переговорів із західними партнерами є оптимізм щодо постачання далекобійної зброї, зокрема ATACMS. Україна розраховує отримати ракети ATACMS дальності дії 300 км.

▪️Україна в НАТО – це найпотужніша безпекова гарантія. Поки ми не в НАТО, гарантувати безпеку повинні наша сильна армія та партнери.

▪️За тезами про буцімто нелегітимність Президента Володимира Зеленського після травня 2024 року стоїть кремль. Відповідні документи всі розвідки країн G7 мають.

▪️Ініціатива щодо формули миру повинна йти тільки від України. Навесні у Швейцарії відбудеться перший інавгураційний Саміт миру.

✅ 2024 рік – переломний. Від нього буде залежати формат закінчення війни. У 2022 році Україна намагалась вижити, а у 2023 році – вистояти.

У нас немає альтернативи не перемогти. Немає можливості програти. Якщо ми будемо сильні зброєю, ми переможемо!

Фото без опису

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid08qJLNUQ6CsCokpYveKSBY754Eqi9nc8p3W4CtBNBQhSXup18tRETyqwYpFFLCvdGl&id=61555244547834


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь