Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Відправка вантажу на Схід

Дата: 21.01.2024 16:04
Кількість переглядів: 98

Протягом минулого тижня намагалися раціонально використати зібрані нашими небайдужими мешканцями під час різдвяних піснеспівів кошти, не забуваючи тримати руку на пульсі потреб захисників.

На прохання хлопців закупили павербанки і відправили новою поштою на запорізький напрямок, не забувши, звичайно, додати консерви та смаколики. Враховуючи і погодні умови, і умови, в яких техніка наших захисників виконує покладені на неї завдання, для хлопців зі східного напрямку переказали 5000 грн, в першу чергу завдяки сошничанам, на ремонт авто.

Вчора, завдяки спільній злагодженій роботі з вараськими волонтерами, на Донецький напрямок поїхали і індивідуальні передачі від сімей, на тепло яких чекають і сини, і чоловіки, і до потреб долучилася громада: о. Сергій, настоятель Хресто-Воздвиженського храму, з сировиною для окопних свічок, і Полицький ліцей, колектив якого оперативно відреагував на потребу в свічках, то ж до обіду неділі "свіжоспечені" вони вже були в ящиках. Дякуємо нашим постійним в'язальницям - Тетяні Стадник та Галині Стельмах за теплі, з любов'ю зв'язані шкарпетки. Раді, що на заклик відгукуються активно завжди і мешканці: родина Стельмахів з цілою партією енергетичних батончиків, Леонід Оленіч зі смаколиками, Людмила Бачинська, Микола Рубаха з партією м'ясної консервації, Юлія Ковальчук з дітлахами і цілим ящиком розпалювачів. Дякуємо Полицькому волонтерському штабу за теплі рукавиці, балаклави, пончо та зігрівальні устілки та грілки для тіла, гігієну, протигрипозні і жарознижуючі препарати, енергетичні батончики. Не вперше спасибі Volodymyrets Red Cross Товариство Червоного Хреста у м. Володимирець. Невимовне дякую летить в далеку Америку за кошти на пальне Петру Пашку та Ігору Примачику в Вараш.

Дякуємо усім небайдужим, які долучаються до цієї шляхетної справи. Військовослужбовці повинні відчувати, що тут, у тилу, про них пам’ятають, за них хвилюються.

https://www.facebook.com/photo?fbid=727065079524694&set=pcb.727065852857950

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь