Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Підтримка військових

Дата: 28.12.2023 09:53
Кількість переглядів: 38

Підтримувати військових на фронті — святий обов'язок та добра традиція для тилу. Приємно усвідомлювати і знати, що моя Полицька Територіальна Громада вчергове причетна до хорошої справи.

Сьогодні о 5 годині ранку на Запорізький напрямок до наших захисників знову вирушив вантаж. Цього разу було багато запитів від самих військових, а зважаючи на період великих зимових свят, вони очікують від нас ще й подарунків: в першу чергу домашнього тепла і затишку.

Намагалися втілити їх бажання ПрАТ «Рафалівський кар’єр», які майже під саме вантаження підвезли свіженьку ще гарячу випічку, аромат від якої заставляв молодь ковтати слинку. Дякуємо жіночому колективу під вправним керівництвом Ніни Петрівни Стадник. Долучився колектив і великою кількість ліків: пречудово розуміють потребу, адже і з сімей, і з самого колективу є багато таких, що зараз в самому пеклі. Дякуємо цього разу за ліки ще і Ларисі Ремесник та Сергію Сергійовичу Стаднику – ваш вклад в підтримку здоров’я захисників неоціненний.

Щире дякую лине колективу Балаховицька гімназія за придбаний за їхні кошти в сумі 13 тис. грн інвенторний генератор – Ви неймовірні, а Івану Василишину за інвентар для обслуговування генератора. Дякуємо колективу закладів культури с. Балаховичі за «розпалювачі» для хлопців, о. Олександру, настоятелю парафії святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії за окопні свічки та смаколики для воїнів. Молоді Дому молитви с. Полиці та Ігору Примачику за термобілизну, грілки, дощовики. Мамі загиблого Героя Василя Папежука за повне екіпірування для чийогось сина – від рюкзака, спальника до аптечки. Надії Самчук, нашій «постійній» в’язальниці за теплі шкарпетки. Колективу сільської ради та старостинських округів за величезну кількість термоустілок, балаклав, гарячих супів та кави. Жителям с. Ромейки за фінансовий вклад в розмірі 7 тис. грн та 50 євро, а також "український натурпродукт" та смаколики, шкарпетки, гігієну. Нашим найменшеньким учням 1 Б класу Полицький ліцей за подарунок для воїнів та самому ліцею за смаколики та окопні свічки. Дякуємо за коробки «домашнього тепла», як їх назвала їх господиня, Іванні Божиловій та за, в буквальному сенсі, теплі ковдри та пледи Volodymyrets Red Cross Товариство Червоного Хреста у м. Володимирець.

За кошти з попередньо проведеного ярмарку на прохання хлопців купити два 8 літрові газові балони з горілками та заправили саме авто.

За традицією жителі громади додали до своїх гостинців листи зі словами вдячності, щирі слова побажань повертатися додому живими та з Перемогою. Окрема подяка діткам за гарні малюнки.

Дякуємо всім за докладені зусилля, невтомні руки та чуйне серце. Ви неймовірні. Впевнена, що з такою підтримкою нашим захисникам в рази буде затишніше і тепліше, знаючи, що за їх плечима їх підтримує такий надійний і згуртований тил.

https://www.facebook.com/photo?fbid=712635680967634&set=pcb.712637170967485

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь