Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

ВІДЗНАЧИЛИ МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВОЛОНТЕРА

Дата: 05.12.2023 11:50
Кількість переглядів: 43

    Небайдужість, невтомна праця, самовідданість та віра в майбутнє – ці якості притаманні кожному солдату однієї з найпотужніших армій нашої країни, а саме армії волонтерів. Вони виконують титанічну роботу в тилу, забезпечуючи бійців на нулі багатьма необхідними речами – від маскувальних сіток до авто і дронів. Вони допомагають й внутрішньо переміщеним особам, що втекли від жахів війни без речей та грошей.

Волонтери Полицька Територіальна Громада зібралися у залі клубу с. Полиці на урочисті заходи з нагоди Міжнародного дня волонтера.

Святковий настрій у залі створила гостя з Рафалівки - Жанна Борисівна Демидчик та талановита дівчинка Злата Бачинська з Полицький ліцей . Керівниця КЗ "Полицький ЦКП" Ганна Стельмах подякувала всім жителям громади, які приєдналися до волонтерського руху, та вручила Подяки сільського голови всім, хто зміг долучитися до заходу: підприємці, керівники підприємств, установ та організацій, жителі громади.

Залишили залу всі з єдиним бажанням - продовжити свою копітку та таку важливу для суспільства та країни справу задля якнайшвидшої перемоги.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=700594188838450&set=pcb.700594632171739

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь