Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Наші люди – гордість нашої громади!

Дата: 30.11.2023 13:17
Кількість переглядів: 64

Допомогти можна у різний спосіб – задонатити кошти на благодійний фонд чи громадську організацію, надати психологічну підтримку, стати волонтером(-кою) чи донором(-кою) крові. Варіантів безліч. Ви можете обрати свій фронт боротьби, адже ви потрібні скрізь.

Завдяки небайдужим мешканцям Полицька Територіальна Громада та підприємцям, цими днями поїхав на Схід вантаж в напрямку Авдіївки, Куп’янська та Бахмуту: квашені овочі, консервація, предмети військового спорядження, маскувальні сітки, окопні свічки, предмети гігієни, дякуючи БО БФ «Разом за важливе» і її керівнику Івану Стаднику та молоді церкви ХВЄ с. Полиці, смаколики, з любов’ю зв’язані шкарпетки, завдяки місцевим жіночкам в’язальницям, природні антибіотики - часничок та цибуля, мед від наших бджолярів – Івана Павлюка, Петра Бортника, Петра Бабіка, Богдана Бекеші, Тетяни Стадник, а головне – домашнє тепло і затишок.

Але однією допомогою військовим не обмежуємося. Попри те, що зараз війна, допомога потрібна й медикам в зонах, де тривають бойові дії. Щоб вчасно врятувати життя нашим героям, важливо, аби лікарі мали все необхідне для надання невідкладної медичної допомоги. Тому завдяки Оксані Бачинський та вже знайомому всім «німцю» Борису Кулаю було доставлено ще й медикаменти, які окрім постійної потреби включили ще й потребу сезонну – протизастудні, жарознижуючі та зігріваючі.

Дуже приємно, що в наш нелегкий час, існують люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця.

Від щирого серця ДЯКУЄМО всім волонтерам, учасникам поїздки, які ризикуючи життям, повезли таку необхідну допомогу на схід.

Ми щиро віримо, що війна скоро закінчиться. І закінчиться вона неодмінно нашою перемогою.

Всім українським воїнам витримки, мужності, незламного бойового духу та ПЕРЕМОГИ над ворогом. Ми за вас молимось, хай береже вас ГОСПОДЬ!

Тримаємо міцний тил, допомагаємо хлопцям ЗСУ здобути перемогу над ворогом!

Тільки разом – ми сила!

РS: окремо додам, що зібране всіма нами не вмістилось в запланований бус, а тому вантаж на ще один бус поїде, дасть Бог, найближчим часом на Запорізький напрямок.

Наші люди – гордість нашої громади!

https://www.facebook.com/photo?fbid=696983015866234&set=pcb.696984075866128

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь