Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Гуманітарний вантаж з Німеччини

Дата: 14.11.2023 12:21
Кількість переглядів: 30

Можна все життя жити на Україні і "бути українцем" лише за паспортом, а є ті, що живуть десятки років за кордоном, але душею і думками з Україною. Перші запитання в телефонних дзвінках: як Ви? Що у Вас? Можливо треба допомога?

Саме у Всесвітній день Доброти і, мабуть, не випадково, вже не вперше наша громада отримала гуманітарний вантаж з Німеччини. Вірний син України в душі, надійний друг, вже більше 20 років житель Лейпцига Борис Кулай та його помічниця Оксана цього разу для Балаховицької гімназії, яка після трирічної перерви на порозі відкриття в зовсім новому форматі, передали шкільні парти і стільці, столи і стільці для їдальні, комп’ютерні столи і стільці, шафи і 12 інтерактивних дошок та шкільних дошок з тримачами, роутер і ретранслятори для підсилення інтернету. Для хлопців на фронт медикаменти, для сімей, що потребують допомоги – одяг та взуття.

У відповідь нашим вірним помічникам і вже друзям - Українській Греко-Католицькій Громаді св. Юрія Переможця міста Лейпцига, International School Leipzig, Schulamt Stadt Leipzig ми підготували від душі подарунки від нашої громади.

Невимовно вдячні в фінансовій допомозі і допомозі щодо вирішення питань логістики нашим меценатам і благодійникам - підприємцю Віктору Сергійовичу Токарчуку, Директору БО БФ «РАЗОМ ЗА ВАЖЛИВЕ» Івану СТАДНИКУ, які щоразу готові прийти на допомогу.

PS: в цей важкий час випробувань для нашої держави, кожен має змогу розкидати зерна любові, добра, співчуття, співпереживання, допомоги і взаємопідтримки, бо прийде час пожинати урожай посіяного. А час не питає чи Ви встигли, він швидкоплинний, цінуймо його і робімо добро, бо воно сьогодні надзвичайно затребуване, а його вартість іноді вимірюється життям... (можливо відступ не зовсім до тематики написаного, проте натяк більш, ніж красномовний - шануймо наших Героїв на всіх фронтах)

https://www.facebook.com/photo/?fbid=689070403324162&set=pcb.689071453324057

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь