Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Поїздка в військовий шпиталь

Дата: 12.11.2023 14:45
Кількість переглядів: 24

До сьогоднішньої доброї справи, поїздки в військовий шпиталь, вже не вперше долучилися о. Сергій, настоятель Хресто Воздвиженського храму с. Полиці та його прихожани зі смаколиками: печивом, цукерками, фруктами, Полицький волонтерський штаб з шкарпетками та нижньою білизною, наші «гості» військові з допомогою для побратимів і посестер у вигляді смаколиків, маленькі вихованці Ромейківського БК з індивідуальними подарунками і побажаннями воїнам під керівництвом Ганни Ляшик у вигляді наборів з засобами індивідуальної гігієни і смаколиками.

Наш цвіт нації, наші дорогі захисники, патріоти, віддані своєму народові, Батьківщині важкопоранені і покалічені зустрічали нас з усмішкою і радістю.

Фотографуватися не погоджуються, оскільки, за їхніми словами, бояться засмучувати своїх батьків, які не знають, де їхній син, це й зрозуміло, а ми, звичайно ж, і не наполягали.

За словами головного лікаря і керівників підрозділів, пораненим постійно потрібні перев’язочні матеріали, шкарпетки, білизна, зубна паста, мило та інші побутові речі

Лікарі підтверджують, що волонтерська робота рятує ситуацію, але суть в іншому.

Враження, які ми отримали від перебування у шпиталі, неможливо передати словами. Побачене торкнулося глибини душі, закарбувалося у серці. Важко було уявити, що дійсність може бути такою. Все, що ми знали про військовий конфлікт із ЗМІ, не порівняти з побаченим на власні очі.

Ділитися враженнями про пережите дуже складно, а хтось може сказати, що й нескромно, але наважуємося, бо думаєм, що сьогодні це надзвичайно важливо для всіх українців, а особливо тих, хто не бачив поранених, не відвідував у шпиталях і не підтримував наших Героїв.

Усіх закликаємо не бути байдужими до наших захисників, обов’язково підтримувати.

Ми нездоланний народ, бо маємо таких Героїв! Це очевидно.

Дякуємо нашим волонтерам Василь Шепеть та Вікторія Прокопчук .

https://www.facebook.com/photo/?fbid=686279013603301&set=pcb.686281403603062

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь