Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Бути корисним для України можна й у тилу

Дата: 11.10.2023 16:49
Кількість переглядів: 43

Бути корисним для України можна й у тилу. Внесок кожного українця зараз потрібен і важливий. І наша громада пишається кожним.

1 жовтня, у День захисників та захисниць, а поличани незадовго до святкували ще й храмове свято, у клубі с. Полиці та на його території відбулися благодійні заходи: майстерки, виставка робіт лялькарки з смт. Нова Рафалівка Надії Повжик, "козацькі забави" за участі команд молоді села та працівників ВК №76, ярмарок, на якому була представлена патріотична символіка, велика кількість різноманітної випічки, смаколиків, тістечок, фруктів, на багатті готували ароматний плов, юшку, шашлик, куліш . Відвідувачів було багато, кожен міг вибрати щось на свій смак. Усі бажаючі також мали змогу зробити гарні світлини біля фотозони.

Мета одна – допомогти захисникам з купівлею авто на Куп’янський напрямок.

Із благодійними концертом виступили: народний аматорський колектив с. Жовкині Володимирецької ТГ; колектив "Світанок" БК "Ромейки" та дитячий аматорський танцювальний колектив під керівництвом завідувача БК с. Ромейки Анни Ляшик, творчий аматорський колектив педагогів Полицького ліцею та вихованці танцювального гуртка під керівництвом Марії Шепеть, колектив молоді Дому молитви с. Полиці, театральний гурток Полицького ліцею (керівник Ганна Стельмах), вихованки Рафалівської музичної школи під керівництвом Надії Остапович.

Активно і потужно, як завжди, долучилися ПрАТ "Рафалівський кар'єр" , Полицька виправна колонія 76, ДП "Регіон Інвест", ЗДО "Калинонька", Полицьке лісництво, Полицький ліцей .

Одним з запланованих заходів був онлайн аукціон. Дякуємо нашим дівчатам манікюрницям, перукарям, масажистам, кондитеркам ... – активна молодь, що відгукується на перший заклик про допомогу.

Дякуємо нашому о. Сергію та парафіянам Хресто - Воздвиженського храму, молоді Дому молитви, які щоразу і організаційно і фінансово підтримують такі прагнення, сошничанам, які долучилися до допомоги землякам.

Згадали всіх, хто віддав найцінніше - життя, у прагненні волі для своєї держави, подякували їх батькам та надіслали щирі слова вдячності всім, хто нині береже наш спокій.

У підсумку, спільними зусиллями поличан та гостей ярмарки, вдалось зібрати 159540 грн.

Збір триває, тому раді будемо всім, хто долучиться гривнею .

Висловлюємо щирі слова подяки усім причетним за проведення та безпосередню участь у заходах.

Упевнені, що своєї підтримкою, думками та побажаннями підтримаємо дух наших захисників, переконані, що лише спільними зусиллями зможемо наблизити Перемогу над агресором.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=665588829005653&set=pcb.665595359005000

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь