Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

День захисту дітей

Дата: 01.06.2023 17:17
Кількість переглядів: 27

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Дуже хочеться, щоб діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними та щасливими. Адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій.

Другий рік поспіль ми відзначаємо це світле свято у стані війни. За цей час російська федерація забрала сотні маленьких життів українців, ще більше покалічила та поранила, десятки тисяч депортувала, близько чотирьох сотень дітей зникли безвісти. Проте кожна українська дитина має знати, що дорослі щодня борються за їхнє мирне та щасливе дитинство. Сьогодні нами пишеться нова історія України й у війні з агресором ми обов’язково переможемо.

Я вірю, що незабаром у нашій громаді та всій Україні замість повітряних тривог буде звучати щасливий дитячий сміх, народжуватимуться надії і здійснюватимуться дитячі мрії!

Любі діти! У цей день бажаю кожному з вас головного − мирного неба, а ще – добробуту і добра всім родинам, усім нашим діткам – здоров’я і радості й люблячих батьків поруч! Зичу кожній дитині щасливого майбуття під мирним небом України!

З повагою сільський голова Микола ОЗЕРУГА

На зображенні може бути: текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь