Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Допомагаємо допомагати

Дата: 23.05.2023 09:30
Кількість переглядів: 37

Війна залишає нашу країну без найкращих своїх синів, а їх сім’ї – без люблячих батьків, дітей та чоловіків.

Напередодні Дня Героїв вкотре переконалися, що підтримка та увага до родичів загиблих захисників та таких, що зникли безвісти, є надзвичайно важливою. Зникнення безвісти - це трагедія для близьких родичів, які тепер перебувають у невизначеності. За відсутності будь-яких доказів вони постійно страждають, сподіваючись на диво. Багато хто з них витрачає багато часу і всі свої заощадження на безплідні пошуки. Їхній біль та біль тих, у кого загинули рідні, важко зрозуміти тим, хто не стикався( і, не дай Боже, стикнутись) з чимось подібним.

Кожна мама, дружина по своєму переживає втрату своєї дитини, близької коханої людини і годувальника сім’ї. Жодне слово не заспокоїть їх серця і не зменшить біль втрати, але розрада добрим словом, увага, турбота завжди необхідні

Тому найменше, що ми можемо зробити за їх подвиг і велику жертву в імʼя всіх нас, в імʼя свого народу, в імʼя своєї країни – приділяти увагу!

На знак глибокої шани і поваги матерям, які виховали патріотів та справжніх чоловіків, дружин, чиї кохані стали на захист миру і безпеки в Україні, спільно з Volodymyrets Red Cross Товариство Червоного Хреста у м. Володимирець і їх колективом невтомних бджілок під керівництвом Галини Давидюк та Полицьким волонтерським штабом, вручили для таких сімей набори посуду та продуктові пакети.

Шановні мами, дружини, рідні! Ми хочемо, щоб ви знали: ми поважаємо і цінуємо вашу мужність і силу духу. Ваші сини та чоловіки — справжні Герої, які віддали своє життя за нашу країну, за її свободу і незалежність. Молимось за тих, хто рахується зниклими безвісти, аби вони повернулись живими і здоровими у свої сім'ї.

Для всіх нас: ми повинні нести пам’ять про наших янголів і робити все для Перемоги. Кожен на своєму місці.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=594463382784865&set=pcb.594463572784846

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь