Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Тиждень безпеки в закладах освіти громади

Дата: 03.05.2023 17:50
Кількість переглядів: 42

Піклуватись про безпеку дітей, прищеплювати навички здорового способу життя, навчати правильно поводити себе в екстремальних ситуаціях – актуальне завдання для всіх дорослих.

У нинішні часи діти дуже часто потрапляють в небезпечні ситуації, вихід з яких не можуть знайти вірно.

Тому важливою складовою виховання дітей є навчання основам безпеки життєдіяльності, яке повинно привчити підростаюче покоління цінувати та берегти власне життя і життя оточуючих, уникати потенційно-небезпечних ситуацій, а у разі їх виникнення – діяти грамотно, надаючи самодопомогу чи допомоги іншим.

З цією метою з 24 по 28 квітня у закладах освіти Полицька Територіальна Громада пройшов Тиждень знань з безпеки життєдіяльності, що мав на меті поглибити знання учнів про основні види небезпек у сучасних умовах, зокрема включав такі теми: "Безпека удома", "Безпека у природі","Дії населення в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру", "Безпека у ліцеї", "Безпека в онлайн-просторі".

Класні керівники проводили з учнями бесіди, тематичні виховні години, організовували відеопрезентації, залучали представників ювенальної превенції, медиків та пожежників-вогнеборців до проведення інформаційної кампанії та заходів повчального і практичного характеру.

Під час спілкування і заходів діти ставили запитання та ділилися своїми знанням. Щиро сподіваємось, що отримана інформація нікому з них в житті не знадобиться, але пам’ятаймо – обізнаний, значить убезпечений!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=581680094063194&set=pcb.581681270729743

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь