Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

ОСВІТА - ВПРОДОВЖ ЖИТТЯ!

Дата: 28.04.2023 11:17
Кількість переглядів: 55

    "Якщо у вас виникли проблеми із пошуком роботи, ви прагнете нової професії, нових професійних знань, які допоможуть вам у працевлаштуванні, звертайтеся до нас - Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, закладу, що навчає дорослих".

Під таким девізом пройшла зустріч керівника Володимирецького управління Вараської філії Рівненського ОЦЗ Івана РЯБЧЕНКА, завідувача Костопільського навчального відділення Рівненського ЦПТО ДСЗ Наталії ХАРЧЕНКО з представниками Полицької сільської ради і старостинських округів громади. Іван РЯБЧЕНКО розповів про можливості отримання ваучерів для підтримання конкурентоспроможності деяких категорій громадян на ринку праці, Наталія ХАРЧЕНКО надала присутнім інформацію про можливості Рівненського центру професійно-технічної освіти.

ДОВІДКА

58 робітничих професій та близько 200 напрямів навчання для здобуття нових професійних навичок, підвищення кваліфікації та перекваліфікації.

На базі найбільшого закладу освіти для дорослих ви можете обрати навчання за професіями галузей: деревообробки, металообробки, сільського господарства, фермерства, конярства, сфери послуг і торгівлі, водіння та авторемонту, кулінарії і кондитерства, ковальства, лозоплетіння, швейної справи, будівництва, готельно-ресторанного обслуговування, сфери ІТ-технологій та багато інших напрямів.

Досвідчені педагоги, відкрита атмосфера, постійний зв’язок із роботодавцями забезпечують відмінну сучасну підготовку та успішне працевлаштування наших випускників!

Наші переваги: безкоштовне навчання (якщо Ви зареєстрований безробітний/безробітна), зарахування на навчання без вступних іспитів, короткі терміни навчання, дуальна форма та заняття за індивідуальними планами і програмами, зручний графік занять, зручне розташування навчальних відділень у громадах, наявність гуртожитку, тісні комунікації із роботодавцями, сприяння працевлаштуванню.

Більше інформації про формування груп слухачів та умови навчання - на офіційному сайті cpto.rv.ua

Контакти закладу освіти: м. Рівне, вул. Пирогова,8, тел. 0362 68 37 95,

ел.пошта cpto@cpto.rv.ua , а також у Telegram Instagram Facebook YouTube

З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до

найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області,

в Telegram https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne

або за телефонами +38067363 88 27, +38096 539 53 59.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь