Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Поїздка на Схід

Дата: 31.01.2023 11:38
Кількість переглядів: 81

Одинадцять місяців поспіль Україна бореться за свої кордони і завдяки сміливості та силі духу наших захисників ми впевнено крокуємо до перемоги, незважаючи на надії рашистської влади на нашу поразку.

Та кожен з нас, який нині сидить у теплому будинку, гуляє тихими вулицями, п’є запашну каву має розуміти, як тяжко тим, хто зараз там, на передовій. Наші захисники виснажені, у деяких за весь період війни не було ротації. Їм потрібна допомога.

Зараз, як ніколи, нам треба згуртуватися ТУТ і допомагати нашим захисникам аби вони могли дати гідну відсіч тим, хто підло зазіхнув на наші землі ТАМ...

В чергову поїздку на Схід відправились наші незамінні волонтери Петро Пашко та Ігор Примачик. Цього разу - цільова доставка запитів наших хлопців: колеса до ЗІЛ 131, що були закуплені за зібрані благодійні внески на фестивалі колядок в с. Ромейки за сприяння і свого внеску від ДП"Регіон Інвест", акумулятори з присадками в пальне за додатково зібрані кошти за допомогою небайдужих.

Крім індивідуальних передач для п'яти наших захисників, для них і їхніх побратимів попрямували мед, крупи, смаколики, тушонка, супи швидкого приготування, медикаменти, засоби гігієни, пледи, теплющі шкарпетки з гостинцями, зв'язані Марією Бондарчук та жіночками Полиць, голубці, вареники, котлети, окопні свічки, буржуйки, сухі борщі. Дякуємо нашим вже "постійним" помічникам: Полицький ліцей , Вікторія Прокопчук та її помічниці, ПрАТ "Рафалівський кар'єр", Анна Бортник, Стадник Ніна та її чоловік, Іван Василишин, Петро Бабік. Неймовірно вдячні кожному жителю і кожній жительці громади, хто відчуває біль і переживання батьків тих хлопців, хто зараз в пеклі Бахмута і всіляко намагається допомогти.: продуктами, молитвою.

Хотілося б щиро подякувати Лілії Гілефф та вихідцям з Полиць, які живуть далеко за океаном, але переживають за долю України разом з нами, та фонду "Разом за важливе" під керівництвом Івана Стадника за пальне. Разом ми зможемо.  

https://www.facebook.com/photo/?fbid=529370242627513&set=pcb.529373329293871

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь