Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Об'єднали зусилля задля перемоги

Дата: 12.10.2022 17:05
Кількість переглядів: 88

Жителі нашої громади вкотре об'єднують зусилля у прагненні допомоги нашим воїнам здолати ворога та наблизити Перемогу.

Благодійні заходи на підтримку українських військових вже вдруге провели у Полицях.

Спільними зусиллями організували ярмарок заклади освіти (Полицький ліцей, Балаховицька гімназія, Ромейківський ліцей, ЗДО "Калинонька" с. Полиці) з дитячими колективами, заклади культури громади, молодь сіл.

На благодійному ярмарку діти продавали солодощі, іграшки та браслети ручної роботи. Також мами з дітками могли відпочити на батутах і біля ігрових локацій, посмакувати домашньою випічкою та зробити світлини на різних фотозонах.

"Ми хотіли, щоб люди не просто жертвували гроші, але й отримали якусь віддачу. Для цього ми намагалися облаштувати різні локації, зібрати різні організації, щоб було весело, щоб було чим зайнятися і дорослим, і дітям".

Святковий концерт, турнір з волейболу за участі команди військової частини з Вараша 3045, ветеранів волейболу м. Костопіль, місцевих команд - неабияк підняли рівень адреналіну в крові вболівальників, проте перемога залишилась за місцевою командою з Сошників. Безпрограшна лотерея від наших підприємців, які щоразу долучаються до зборів і проведення благодійних заходів, не залишила байдужим нікого з тих, хто придбав квиток: стрижки, зачіски, ламінування вій, брівки, святкові букети і романтичні вечері, сертифікати на будівельні матеріали і продукти харчування, процедури догляду за волоссям і масаж, смачні торти і капкейки - це лише частина з того, що наші підприємці надали в якості лотів на лотерею.

Керівники гуртків Полицький ліцей проводили майстер-класи та плели з дітьми браслети, малювали дітям фантастичні візерунки в техніці аквагрим. Кожна дитина, яка долучилася до благодійного заходу – чи виготовляла вироби, чи готувала смаколики, чи торгувала, чи брала участь у концерті – відчула свою причетність до наближення Перемоги.

За кілька годин розпродажу зібрали 55607 гривень. Кошти, що були зібрані на ярмарку, будуть використані на користь Збройних Сил України, зокрема на закупівлю амуніції для хлопців з громади, які воюють на Сході.

Щира подяка за активність, ініціативність та підтримку усім батькам та дітям, які долучилися до потрібної справи. В питаннях організаційного характеру і безпосередньої участі хотілось би подякувати БО "Разом за важливе" під керівництвом Івана Стадника, молоді церкви ХВЄ, старшокласникам і вчорашнім випускникам Полицький ліцей. Адже благодійність – це свято, де є бажання поділитися добром, можливість зробити хорошу справу, а в даному випадку підтримати воїнів, що знаходяться на лінії фронту, відчуттям теплоти і вдячності.

"Хай вертаються живими. Що від нас залежне, ми все робимо. В тилу, хто чим може, ми допомагаємо".

Бажаємо всім миру і благополуччя!

СЛАВА УКРАЇНІ!"

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь