Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Все для дітей

Дата: 11.09.2022 15:45
Кількість переглядів: 285

У цей нелегкий наразі час, час війни, коли страждають незахищені, слабкі, малі з дуже хиткою емоційною складовою, наші діти України – ми, як волонтерська організація "Корзина добра", в першу чергу, просто вимушені організовуватись і діяти на користь дітей, бо діти то - майбутнє України!

Разом з волонтерами, просто небайдужими, організовуємо різноманітні акції для дітей постраждалих від війни, дітей-інвалідів, дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей з багатодітних сімей, дітей військових.

Не виключенням став захід, що організувала ВО "Корзина добра" і до Дня знань. Незважаючи на зовсім інший формат зустрічі з школою, діти-сироти, напівсироти, позбавлені батьківського піклування, діти з інвалідність Полицької та Вараської ТГ ось уже декілька років поспіль його з нетерпінням чекають. Зошити, ручки, альбоми, фарби, олівці.... іграшки, пазли - це лише частина того, що їм готують благодійники та благодійниці аби вони могли активно включитись в освітній процес і довше залишатися дітьми з безтурботним і щасливим дитинством.

Щира вдячність Вікторія Прокопчук, Andrii Chos OozhykiProduktion, ВО "Корзина добра", БО "РАЗОМ ЗА ВАЖЛИВЕ", Тетяна Дукач та всім благодійникам і благодійницям, які стали янголами добрих сердець для цих дітей.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь