Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Ніколи не стійте осторонь

Дата: 11.09.2022 15:41
Кількість переглядів: 258

Іноді питають: скільки людині треба для щастя? Останнім часом - зовсім небагато. Щире тепле слово, що зігріє душу, гідний вчинок, що стане прикладом і надихне інших. Не секрет, що найбільше зараз незахищені люди пенсійного віку, оскільки у зв'язку з значним зростанням цін і мізерними пенсіями, вони залишилися перед вибором, люди з малозабезпечених сімей.

Попри важкі часи ми віримо, що наші ЗСУ принесуть нам перемогу, а Бог Україну збереже. Тому і на цей раз не залишились осторонь ті, кому не байдуже. Вікторія Прокопчук, Andrii Chos OozhykiProduktion, ВО "Корзина Добра", ГО "РАЗОМ ЗА ВАЖЛИВЕ", Вараський ліцей 4, за сприяння Полицька Територіальна Громада організували роздачу одягу і взуття для жителів с. Ромейки. Це вже не перша така роздача в населених пунктах громади, організована з метою допомоги незахищеним верствам населення. Попередньо у співпраці неодноразово відправляли такі гуманітарні вантажі на Схід з речами для військових і цивільного населення зони бойових дій.

Ви вірите в те, що добро вертається в кільканадцять разів більшим подарунком долі?! А воно таки вертається, трішки треба просто зачекати і вірити...

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь