Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

ДОЛУЧАЙТЕСЬ ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ПРИБИРАННЯ – 2022!

Дата: 07.09.2022 12:34
Кількість переглядів: 195

Міжнародний рух «Let`s do it World» за підтримки Мінмолодьспорту традиційно проводить щорічний «Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day».

Враховуючи заборони та обмеження, які застосовуються на період дії військового стану, пропонуємо у 2022 році до «Всесвітнього дня прибирання» провести, крім традиційного, ще й цифрове прибирання онлайн.

У цифровому світі, подібно до навколишнього середовища, є величезна кількість сміття. Це - маловідомі програми, непотрібні електронні листи, дублікати фотографій та відео, залишки файлів у кеш-пам'яті.

На жаль, цифрові відходи також впливають на реальне життя, споживаючи електроенергію та сприяючи виробництву парникових газів.

Для прикладу:

Кожен спам-лист викидає в атмосферу приблизно 0,3 грама CO2. Під час відправлення мільярду спам-листів витрачається стільки ж парникових газів, як від роботи 3 мільйонів автомобілів.

Людина, яка проводить 15 годин на онлайн-зустрічах із увімкненою камерою, створює 9.4 кг викидів СО2 щомісяця.

За рахунок енергії, яку ви використовуєте для потокового відео (у середньому 2 години на день), ви можете проїхати до 3000 км за допомогою електричного скутера на рік.

Google щодня використовує 15 616 МВт-год енергії – це більше, ніж виробляє дамба Гувера, яка може забезпечити живлення 1 млн жителів на день.

Якщо ми зменшимо обсяг цифрових відходів, ми не просто скоротимо величезну кількість СО2 , а й продовжимо життя своїх гаджетів. Регулярна чистка їх розвантажить центри баз даних, на підтримку яких витрачається величезна кількість енергії.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь