Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Спільними зусиллями "Все буде Україна"

Дата: 01.07.2022 17:23
Кількість переглядів: 375

Попри гнітючу атмосферу воєнної будденності, в громаді сьогодні кілька приводів для віри в те, що спільними зусиллями "Все буде Україна".

Приємні спогади зі студентських років, обертаються приємними і вкрай потрібними здобутками нині у воєнний час. Саме про волонтерів, волонтерство і благодійність іде мова, коли за відсутності необхідних коштів потрібно вирішити надважливу проблему.

Oleh Fesianov і компанія BartozKubik - це та людина і та організація, яким вдячна вся наша громада, отримавши за їх сприяння і безпосередньої участі медичне авто для Полицького ЦПМСД.

Для лікарів, зі слів керівника Марти Володимирівни, вирішено вкрай важливу проблему швидкого, а отже вчасного і якісного надання медичної допомоги на викликах і виїзді до жителів у віддалені населені пункти громади.

Велике дякуємо нашим постійним помічникам: Василишин Іван, Ігор Примачик, Валерій Бортник, Іван Стадник - це ті люди, які брали участь у втіленні мрії. Велике спасибі за сприяння голові Вараської РВА Людмилі Марининій, яка навіть у післяробочий час готова допомогти вирішити нагальні проблеми.

Але основна подяка Фесянову Олегу. Завдяки такому безкорисливому і надійному волонтеру (а це не перша його допомога і, сподіваємось, не остання) і завдяки таким як він, все обов'язково буде добре.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь