Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

1 ЧЕРВНЯ - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Дата: 01.06.2022 11:37
Кількість переглядів: 424

      Усмішки дітей – це, мабуть, найкраще, що може радувати погляд. У них стільки щирості і довіри, що розтане навіть найсуворіше й загартоване проблемами серце.

      Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

      Діти сьогодення – це діти, чиє дитинство зіпсовано та скалічене страшною війною. Але обов’язково прийде час і на їх обличчях знову засяють посмішки, сон стане спокійним та тихим, а небо над головами чистим і мирним.

       З метою психологічного розвантаження та спілкування, завдячуючи нашим підприємцям, на території і у співпраці з Полицький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів в неділю, 29 травня, проходили заходи до Дня захисту дітей під гаслом «Хай буде мирним небо, нехай радіють діти». Малеча мала змогу повправлятися у вміннях долати перешкоди, проявити ерудицію, подарувати ровеснику іграшку, отримати додаткову інформацію з «другого життя» целофанових кульків, паперу та пластику, показати свою майстерність у декламування віршів та гуморесок, виплеснути весь неспокій під час бульбашкової дискотеки, залишити на пам’ять про захід елемент символіки з аквагриму від керівників гуртків Полицький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, перевірити знання з українського фольклору та усної народної творчості та ін. Грошовою одиницею за знання кожного були «джавеліни», які стали елементом формування фінансової грамотності. Але найважливіше – діти мали змогу активно спілкуватись.

       У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми –дорослі. Тому турбота про дітей, захист їхніх прав має бути одним з найголовніших наших обов'язків.

       Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

Хай війни стихають від сміху дитини,

Душа очищається, серце співа,

А розум підносить крізь будні людину,

Порядність всю землю нехай обійма!

Хай дітвора у мирі лиш зростає,

А Україна наша процвітає!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь